Wyświetl pojedynczy post
Pele77
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.07.2008, 10:59
Mam pytanie zupełnie nie na temat, ale liczę na pomoc. Nie mogłem znaleźć forum często odwiedzanego, związanego z tym tematem, dlatego liczę, że tu się znajdzie może jakaś osoba która ma obeznanie w tym temacie.
A więc...
Chciałbym zostać użytkownikiem Cyfry +, zamierzam wziąć pakiet podstawowy za 40 zl i dodatkowo tą opcję za 68 zł z HBO i Canal+. Przeczytałem jeszcze, że trzeba płacić dodatkowo 10-20 zł za wynajęcie dekodera czyli wychodzi coś koło 120-130 zł, ale przeczytałem coś jeszcze o jakiejś opłacie aktywacyjnej
( 100 zł ), ale coś niejasno mają wytłumaczone tą opłatę. Moje pytanie brzmi czy to jest opłata jednorazowa na czas umowy czy trzeba co miesiąc uiszczać tą opłatę? Jeszcze jedno, jaki bym mógł kupić dekoder za rozsądną cenę, bo widzę, że oni tak jakiś mają w ofercie, ale za aż 1000 zł, a to trochę masakra taka cena?

Przepraszam administratorów i moderatorów forum, że trochę może zaśmiecam forum i piszę nie na temat, ale jest mi bardzo potrzebna ta informacja.
Acha, i jeśli ktoś chce odpisywać, że mam się przejść do punktu sprzedaży to lepiej w ogóle niech nie odpisuje, bo dobrze wiecie, że w tych punktach sprzedaży potrafią ludzi tak zakręcić że ból głowy, dlatego bym wolał usłyszeć to od kogoś kto ma już jakieś doświadczenie związane z Cyfrą +

Z góry dzięki za wszelką pomoc!
Odpowiedz cytując