Wyświetl pojedynczy post
mzaku1976
Junior Member

Od: 01.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.07.2008, 12:16
Prawda jest taka, że obecna Wisła w skali europejskiej to żenada. Zaraz usłyszę od naiwnych optymistów i ignorantów,że nie jestem kibicem Wisły itd. Pusty śmiech mnie bierze jak widzę te żałosne pościki,żeby się nie przejmować przeciwnikiem tylko go przejść. A moim skromnym zdaniem to my mamy olbrzymią szansę ale chyba żeby... pożegnać się z p.UEFA. Będę bardzo zdziwiony jak nie odpadniemy.Tylko sobie przypomnijcie jak ostatnio grała Wisła w PP, PE i OE, przypomnijcie sobie tę nędzę z przodu. A czy w chwili obecnej nasze przody są mocniejsze?! Nie - jeszcze pożegnano się z Jaśkiem.Taka Legia to może tym Żydkom buty czyścić a my nie byliśmy w stanie jej ugryżć.Wzmocnienia Wisły typu Singlar i prawdopodobnie Łukasiewicz to sobie można w dupę wsadzić. Serce się kraje gdy się patrzy na to. Nawet jesli dojdzie ktos wartościowy (w co nie wierzę), to nie będzie miał czasu na zgranie się z drużyna.Tak sobie myślę, że wylosowanie Beitaru (którego wcale nie uważam za wielką drużynę) to kara dla Cupiała i Bednarza za obecną politykę kadrową Wisły.
Odpowiedz cytując