Wyświetl pojedynczy post
mckoval
Senior Member

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.07.2008, 11:20
moonga napisał(a):Wyświetl post
Mam nadzieje, że jeździcie na różne zadupia i pomożecie mi dojechać do Kamienicy to jest mała miejscowość za Mszaną Dolną czy Szczawą, a jadąc inną drogą to za Limanową. Blisko Kamienicy znajduje się też np. Szczawnica. I tu moje pytanie czy kursują jakieś busy, pks-y itp., które przejeżdżają przez Kamienice, może pks Szczawnica? Mogą być nawet z przesiadką. Chciałabym sie dostać do ośrodka "Dworek Gorce" http://www.dworek-gorce.com.pl/ Bardzo prosze o pomoc
Do Kamienicy Łatwo dojechac z Krk wsiadasz na dworcu PKS w Kraku w autobus relacji Kraków- Szczawnica bądź Kraków - Limanowa i po 90 minutach (planowo) i ok. 12-15zł jesteś w Kaminicy .

!!WAŻNE!!
Autobusy tych relacji nie zawsze zatrzymują się w Kamienicy, a czasem zatrzymują się tylko na przystanku, który jest w rynku. To gdzie masz wysiąść powienieneś się dowiedzieć od ludzi do których jedziesz, a to czy dany autobus zatrzymuje się w Kamienicy - od Pani w okienku na dworcu lub z rozkładu jazdy

Edit: z przesiadką to byle czym do nowego targu i tam na dworcu rozkminiać co i jak.
Ostatnio edytowane przez mckoval : 02.07.2008 o godz. 11:22.
89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.
Badanie rynku - zarejestruj się za free

Odpowiedz cytując