Wyświetl pojedynczy post
wyar
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.07.2008, 22:57
jachting napisał(a):Wyświetl post
Białorusini prawdopodobnie maja mniej miejsc do pucharów (?choć nie jestem tego pewien),ale wiem na pewno że Cracovia "uczciwie" do pucharów się nie załapała .
Ohoho inteligencie twoje spojrzenie jest właściwe bo krytyczne ?
Pojadę Ci twoim tekstem i dziękuje za dyskusje bo to nie ma sensu, negować można wszystko .

Ig2 ja też oczekuje wzmocnień w ofensywie i obawiam się przeciwnika ,protestuje tylko stawianiu Beitaru jako faworyta ,szczególnie w stosunku 70 do 30 tak jak to robi wyar.
Zgadza sie, negowac mozna wszystko - tyle, ze Ty negujesz rzeczy, ktorych nie napisalem... Ot, i Twoj problem, nie-inteligencie..
A ja nigdzie nie pisze, ze moje spojrzenie jest krytyczne,optymistyczne czy jakie tam badz - staram sie byc po prostu realista.Wiem, ze Tobie odpowiada bardziej taka napinka( skutecznie rozdmuchana przez starajace sie sprzedac jak najwiecej swych wypocin media), jaka zaprezentowano nam w przypadku polskiej repry przed Euro2008 - wybacz, ale ja sie do takich rzeczy nie przylaczam,nawet w stosunku do mojego najukochanszego klubu, jakim jest Wisla...
Cracovia "uczciwie", jak piszesz sie nie zalapala, ale sadzisz, ze taki np. Groclin ogralby bialoruskiego przeciwnika ? Ja mam dalej uzasadnione watpliwosci...
You'll never know...
Odpowiedz cytując