jachting napisał(a):

A FC Basel kolega pamięta ?Iraklis ? ta z Austrii(wyszlo mi z glowy)
Do wcześniejszych zwycięstw jak ty do porażek już nie będę wracał
A jakie to sukcesy ma ta Izraelska drużyna ,jakich to piłkarzy wielkich mają ? że tak skromnie liczysz nasze szanse ?
Cracovia nie jest potęgą nawet w naszej lidze ,Białorusini byli w sezonie a oni tydzień trenowali i stąd też się biorą miedzy innymi porażki z "kelnerami" .
Po za tym nie radził bym mierzyć Wisły,jakością naszej ligi .
|
Sukcesow wielkich narazie nie maja, pilkarzy tez ale wd mnie nie w tym rzecz.
Izrael to hermetyczny kraj i dosyc hermetyczna liga
Sklad Beitaru to w wiekszosci wyrozniajace sie Zydy + kilku z zagranicy.
Nie zagramy wiec z jakims zlepkiem trzeciorzednych gwiazd czy gwiazdek z calego swiata , tylko z teamem zdyscyplinowanych zydow, ktorzy prezentuja calkiem ciekawa pilke.
Mozna zalozyc ze beda bardzo dobrze przygotowani kondycyjnie ,oraz beda starali sie grac technicznie.
To nie beda młoty w stylu Valerengi czy Mattersburga.
Oczywiscie jest to zespol do przejscia tyle ze jest jedno duze ale....Ja nie za bardzo wierze w nasz zespol.
Wd mnie brak nam indywidualnosci , nie wiadomo tez jak poradzimy sobie kondycyjnie.
Jakos nie widze tej gry jesli pomoc bedzie wygladala Zieniu-Mauro-Sobol-Lobo a calkiem mozliwe ze tak to bedzie wygladalo
Dlatego akurat z mojej strony strach przed meczem z Beitarem, nie polega na tym ze boje sie Zydów, tylko o wiele bardziej boje sie naszych

Czy mam racje czy nie - juz za miesiac bedziemy wiedziec.Mam wielka nadzieje ze sie myle a nasi kopacze mile mnie zaskocza
Goral - z drugiej strony inny zespol wygral na wyjezdzie z Getafe 2-1, wczesnies odprawiajac z kwitkiem calkiem solidna AIK Solna ze Szwecji.