Wyświetl pojedynczy post
Pawel.Busko
Senior Member

Od: 09.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.07.2008, 22:18
Na temat tego klubu na B. się nie wypowiadam, bo nie wiem o nim nic. Przestańcie płakać, lamentować, że już odpadliśmy, że nie mamy szans. Prawdziwy kibic powinien wierzyć w swoja ukochana drużynę do ostatniej minuty meczu a nawet kilka minut po A nawet jak odpadniemy to co? Odejdziecie od Wisły? Nie pytaj się co Wisła zrobiła dla Ciebie, ale co Ty zrobiłeś dla NIEJ! A więc wszyscy na stadion, ma Nas być komplet, a doping ma byś słyszany nawet na Oświecenia
Co do tych płaczących nie będę sie wypowiadał, bo oni rozpoznają piłkarzy po czubku korka, a ja jestem z tych, którzy rozpoznają grupę kibiców po fragmencie flagi. Dla większości płaczących Wisła to chwilowa odskocznia od rzeczywistości, to drużyna, która ma pięknie grać, bo inaczej zacznę na forum zwalniać trenera, wyzywać zawodników. Dla mnie i dla wielu braci po szalu Wisła to nie jest 5 liter, lecz to lekarstwo na ten z****ny świat.
Tak, wiem, jestem Opętany. Opętany Białą Gwiazdą. Wisła to sens życia. Żyjemy dla Wisły, Wisła żyje w Nas. My będziemy z nią do końca swego życia.Będziemy z nią na dobre i na złe. A czy Wy, którzy wątpicie w Wisełkę, będziecie jej wierni nawet wtedy, gdy przegra?

ps. Przepraszam,że się rozpisałem. Dość mam narzekania, lamentu po złym losowaniu czy zremisowanym meczu. A i jeszcze jedno. Nie atakuje w tym poście tych, którzy są piknikami,obserwatorami... Ale proszę o więcej wiary w NASZ BOSKI TS!!!

Amen

pozdrawiam wszystkich opętanych Białą Gwiazdą

Odpowiedz cytując