jachting napisał(a):

A FC Basel kolega pamięta ?Iraklis ? ta z Austrii(wyszlo mi z glowy)
Do wcześniejszych zwycięstw jak ty do porażek już nie będę wracał
A jakie to sukcesy ma ta Izraelska drużyna ,jakich to piłkarzy wielkich mają ? że tak skromnie liczysz nasze szanse ?
Cracovia nie jest potęgą nawet w naszej lidze ,Białorusini byli w sezonie a oni tydzień trenowali i stąd też się biorą miedzy innymi porażki z "kelnerami" .
Po za tym nie radził bym mierzyć Wisły,jakością naszej ligi .
|
A co bys radzil

? Mierzyc Wisle jakoscia ligi angielskiej

Nie, rzeczywiscie dyskusja nie ma sensu przy tak "merytorycznych" argumentach... FC Basel i Iraklis pamietam, lecz z pierwszym rozegralismy jeden mecz, a drugi przeszlismy przy maksymalnym szczesciu (tak sadzilem nie tylko ja, ale wszyscy kibice Wisly, wylaczajac tych z klopotami z percepcja, jak Ty...)... O Austriackim slabeuszu nie bede wspominac nawet, bo kon jaki byl, kazdy widzial...
Beitar nie ma sukcesow,ale gra w lidze, z ktorej slawne Maccabi wygralo dwa lata temu w LM z MU 3:0... A Beitar teraz jest mistrzem tej ligi...Mowi Ci to cos ? Nie - to dalsza dyskusja naprawde nie ma sensu...
A przy okazji - moze przypomnisz, jakich to wielkich graczy ma Wisla ? Przy moim calym uwielbieniu dla tego klubu ?
P.S. Cracovia (na szczescie...) nie rzadzi w naszej lidze - a bialoruska druzyna rzadzila w swojej ? Nie oslabiaj mnie, kolego...