Wyświetl pojedynczy post
Raphael
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.07.2008, 18:51
kch19eg napisał(a):Wyświetl post
No to chyba bardzo wymownie udowadnia że nawet jeśli nie są od nas silniejsi to przynajmniej na tym samym poziomie.
Chodziło mi głównie o to, że ich piłka nie jest jakoś lepsza od naszej.
A reprezentacja ma tyle do piłki klubowej co... Idąc twoim tokiem myślenia to równie dobrze byłoby trafić na zespół z Anglii, oni też przecież na ME nie zagrali.
Reprezentacja jest w pewnym sensie wypadkową piłki klubowej. W przypadku piłki angielskiej nie można tego do końca powiedzieć bo jest ona zdominowana przez piłkarzy i trenerów z zagranicy więc porównanie nietrafione.
Na dodatek jeśli - odpukać - odpadniemy to nawet PU nam na pocieszenie nie zostanie. Izraelczycy dobrze wiedzą że w ich przypadku jest tak samo.
Właśnie mój post był próbą odpowiedzi na taki właśnie lament. Czy gdbyśmy trafili na jakiś amatorów z Luksemburga to czy tamci "nie wiedzieliby, że w ich przypadku jest tak samo" jeśli odpadną? Oczywiście nie trafiliśmy na łatwego przeciwnika ale to jest dopiero II runda i tu nie ma aż tak tak trudnych przeciwników żeby wieszczyć klęskę. Jak dla mnie to jesteśmy faworytem tego dwumeczu choć nie zdecydowanym faworytem.
Odpowiedz cytując