Wyświetl pojedynczy post
dorotja
ranny ptaszek

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.06.2008, 16:40
MatMario napisał(a):Wyświetl post
Jest trochę filmików z jego udziałem, mecz z milanem u siebie i na wyjezdzie, jakies z ich ligi i lm skroty. Cały czas te same schematy, brak pewnosci czy to w wyjsciu czy chwycie. Piastkowanie tragiczne, sposob na niego to strzal z 35 metrow po ziemi i dobitka bo wybija przed siebie. Tak samo wrzutki, szczerze to Pawełek mnie bardziej przekonuje niz ten serb.
Możliwe, nie widziałam tych filmików, ale z Twojego opisu wynika, że to pupa, nie bramkarz. Dziwne tylko, że od lat trzymali go w dość niezłym klubie z "jedynką" na bluzie. I Skorża by tego wszystkiego nie wiedział? To trener nowej generacji, często korzysta z internetu - czyta też TWSD, więc może od Forumowiczów się dowie, w co się pakuje A poważnie - skoro zaproszono go na testy, to jakieś małe "coś" w nim chyba nasi poszukiwacze skarbów dostrzegli. W razie czego dwa klopsy i do domu.

W tym tygodniu powinno się wyjaśnić, nie ma wyjścia, trzeba poczekać. Raz jeszcze powtórzę - my się w ocenach możemy mylić, ważne, by nie pomylił się Skorża.

*
Jeszcze słowo na temat naszych młodych zawodników, konkretnie Pawła Smółki. Zdołował mnie dziś trochę tekst w "Dzienniku Polskim". >>> tu 22-letni chłopak wybiera drugą (dawną trzecią) ligę, bo boi się rywalizacji o miejsce w pierwszej (dawnej drugiej). Smutne. Myślałam, że młodzi ludzie przychodzą do Wisły, by chociaż zawalczyć o miejsce w drużynie grającej w Ekstraklasie, a ten się pcha do trzeciej ligi. Niepojęte dla mnie. [No chyba, że on jakiś udręczony kontuzjami]

PS - Fuks, wywaliłam razem z odpowiedziami.
www.historiawisly.pl
Odpowiedz cytując