Wyświetl pojedynczy post
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.06.2008, 15:55
dorotja napisał(a):Wyświetl post
Jasne, ale szanowny Forumowicz wyżej posłużył się tylko jednym meczem, stąd celowo moje takie, a nie inne, pytanie. Załóżmy, ze nie znasz Dolhy (przykład dałam wyjątkowo niefortunny), pierwszy raz o nim słyszysz, i oglądasz filmik z tamtego jednego meczu. Teraz sobie oczywiście możemy potwierdzać czy negować, podyskutować, bo wrednego Rumuna świetnie znamy, więc sytuacja jest inna, nieporównywalna. W przypadku tego bramkarza z Czerwonej Gwiazdy mamy tylko ten jeden filmik, żadnych innych doświadczeń, więc rzetelność oceny na tej podstawie nie wchodzi, moim zdaniem, w grę. Może grał tak fatalnie w co drugim meczu, a może tylko w tym jednym...

Na szczęście, my się w ocenach możemy mylić, ważne, by nie pomylił się Skorża.
Jest trochę filmików z jego udziałem, mecz z milanem u siebie i na wyjezdzie, jakies z ich ligi i lm skroty. Cały czas te same schematy, brak pewnosci czy to w wyjsciu czy chwycie. Piastkowanie tragiczne, sposob na niego to strzal z 35 metrow po ziemi i dobitka bo wybija przed siebie. Tak samo wrzutki, szczerze to Pawełek mnie bardziej przekonuje niz ten serb.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując