Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.06.2008, 19:37
<Crasch> napisał(a):Wyświetl post
Karherop
Ależ ja to napisałem bo w wywiadzie w którym udielił Leo to może Głowa zbyt wolny
Ale sam pomyśl w tym wypadku (nie mówie tu o Kokoszce) kogo byś zabrał? świetnie spisującego się Jopa w meczu z Czechami na niedługo przed EURO czy tego co zawalił mecz z Finlandią(na pewno byś o tym pamietał przy powołanich,nie łato sie wybiera zawodników na mundiale, to nie FM gdzie każdy współczynnik masz podany). Tutaj miał racje, inna sprawa Brożkom i Glowie ni dał zbyt wielu szans by się wykazać. ale nie wiadmo czy z nimi w składzie polska by coś wiecej ugrała. mamy piłkarzy jakich mamy, ale recepty nie bede juz tutaj pisał bo wiekszość wie jaka i to nie ten temat. chyba ze Wisła by miała z tgo skorzystać to chodzi o system szkolenia ;P
jakoś Błaszykowskiemu nikt już nie wypomina meczu z Finami , a też zagrał beznadziejnie ( zresztą kto wtedy nie zarał ? ) , powołanie Jopa na euro było pewnym logicznym ciągiem - tego nie zarzucam Leo , jednak nie danie szansy Glowackiemu i mówienie że jest słaby psychicznie i za wolny uważam za farmazony mydlące oczy przeciętnemu kibicowi .
Chciałbym usłyszeć z ust Beenhakkera - dokonałem błędnej selekcji , większość zawodników byli bez formy . Niech Leo nie pieprzy że selekcja była wlaściwa, bo jaka była wszyscy mogliśmy zobaczyć na boisku .
koniec offtopa
Odpowiedz cytując