Wyświetl pojedynczy post
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.06.2008, 19:27
AYALA napisał(a):Wyświetl post
kluby ze wschodu Europy wogóle nie leża naszym zespołom teraz Soligorsk, dwa lata temu Dinamo Mińsk ograło bedace na fali Zagłebie,rok temu Ukraiński Dnipru ograł PGE,Wisłe Płock z pucharów wyeliminował Czernomorec Odessa,Kolejorz wyeliminowany został przez FC Kiszyniów a wczesniej przez Tereka Grozny,już nie wspomne o porazce Legii z Szachtarem czy Polonii Warszawa z Tobołem Kustanaj.TYLKO Biała Gwiazda potrafiła ograś Skonto Ryge !!!!
Zapomniales, ze swego czasu Amica Wronki wyeliminowala rosyjska Alanie Wladykaukaz (owczesny mistrz Rosji). W meczu wyjazdowym, polski zespol zwyciezyl 3:0 ! Jedna z bramek strzelil Zieniu

Co do Cracovii, to z gory zakladalem, ze ich marzenia o zaistnieniu w Europie, skoncza sie bardzo szybko. Mimo wszystko, spodziewalem sie bardziej wyrownanego boju. Miala byc walka o honor i awans, a skonczylo sie bezlitosna chlosta zadka.

PS. notowania doktorka na trenerskim rynku chyba troche zmalaly. Jesli to ma byc jeden z potencjalnych nastepcow Leo, to ja juz jestem za tym, zeby lepiej poszukac trenerow na Bialorusi. Zwlaszcza, ze drugi z potencjalnych kandytatow, moze poszczycic sie nie mniej spektakularnym popisem na ziemi wilenskiej.
Ostatnio edytowane przez Eustachy : 29.06.2008 o godz. 19:30.
Odpowiedz cytując