Wyświetl pojedynczy post
Wilku
lupus albus

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.06.2008, 14:02
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Dziwna ta teoria,
Nic dziwnego.
Cimoszke też spuszczono, przy Oleksym ktos powinien siedzieć (Milczanowski, albo Oleksy).

Cytat:
jednak niezaleznie od tego to rzad sam sie zdetonowal.
To jest inna inszość.

Spraw jest kilka - z Sędzią dyskutowałem o jednej, bo to co napisałem później uwazam za oczywistość.

Cytat:
Walczacz z ukladem wykreowali go u siebie, co lepsze w sposob ksiazkowy .Najwazniejsi politycy(Kaczmarek)Szefowie sluzb(Marzec,Kornatowski),najwieksze firmy(Netzel) oraz biznesmen oligarcha(Krauze)....jak z pisowskiego podrecznika o ukladzie

Gdyby wyszlo jeszcze teraz ze walczac ze sluzbami, sami zostali przez nich wyruchani to juz bylby szczyt
Pełna zgoda - mają ręke do ludzi.. niech ich.

Cytat:
Choc tak jak pisalem - to grzech zwany chciwościa (avaritia) ,zalatwil Pis.Mieli wszystko , ale chcieli miec jeszcze wiecej , w ekspresowy sposob i trafili na kamien.

ps zauwaz tez Wilku, ze to ze ten rzad upadl(przez totalny przypadek zreszta =glupote Kaczmarka) byla to rzecz, obiektywnie dla Polski dobra - bo tak nadal mielibysmy uklad bandziorow na samym szczycie.
No własnie niedobra - ja jestem wsciekły na Kaczki, ale obiektywnie to był najlepszy rząd po 89.

A takich bandziorów to masz multum w każdym innym rzadzie, rzecz w tym że tu akurat merdia zbytnio nie drążą (-żyli?).

Tristan, Scytowie, Niniwa 2, Prawicowe czytanki, St. Michalkiewicz, NSZ, Keine Grenzen
Lew Dawidowicz Bronstein vel Trocki: ''Należy wysunąć hasło rewolucyjnego unicestwienia państwa narodowego. Domowi wariatów kapitalistycznej Europy, trzeba przeciwstawić program Socjalistycznych Stanów Zjednoczonych Europy, jako etap na drodze do Zjednoczonych Stanów całego świata''.