Wyświetl pojedynczy post
sambo
dziarski chłop

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.06.2008, 13:58
1q2 napisał(a):Wyświetl post

Dla mnie i pisalem juz to dawniej - poprzedni rzad, to byl rzad tak nieudolny ze tu przyznam, ciezko powiedziec czy smiac sie czy plakac.
sorry Winnetou ale pomijając wszelkie preferencje polityczne to pisanie o tym, że tamten rząd był tak nieudolny, że sie płakać chce - mając przykład obecnego rządu - świadczyć może tylko i wyłacznie o klapeczkach na oczkach wielkości i postaci plazmowego telewizoru.

Jeśłi mierzysz "udolność" w postaci zapowiedzi i głupich uśmiechów to zapewne obecny rząd jest najudolniejszy na świecie.

W swojej karierze miałem do czynienia z bezpośrednimi kontaktami z różnymi urzędnikami - gorszymi, lepszymi. Z nadania komuszego i niekomuszego ale wierz mi - taka mizeria jaka panuje obecnie - jest wręcz żenująca - w szczególnosci gdy się weźmie pod uwagę że jesteśmy w UE. Czegos takie jeszcze nie widziałem. Nawet skończone ofermy nie potrafią kosztorysu głupiego boiska zrobić jak należy.

Dno dna - każdy składi urzędnikówi pod względem fachowości wspominam o niebo lepiej niż obecny - łacznie z najbardziej znienawidzonym przeze mnie gabinetem Millera. Co najważniejsze - widać było jakiś progres - z perspektywy czasu, ogólnie było lepiej do momentu nadejscia gabinetu Tuska. Nie przesadze, jesli powiem, że obecnie pod wzgledem fachowosci kadry urzędniczej stoimy tam gdzie staliśmy w 1990 - czyli w d**e
Ostatnio edytowane przez sambo : 29.06.2008 o godz. 14:03.
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43