Wyświetl pojedynczy post
Wilku
lupus albus

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.06.2008, 22:42
Sędzia napisał(a):Wyświetl post
Ja powiem tak - jak o takich rzeczach dziennikarzom mówią "informatorzy" to znaczy, że ktoś chciał żeby ten artykuł się ukazał. Pytanie kto.
Póki co Wprost nie przewerbowało się do ekipy Donia.
A że walka buldogów po dywanem wciąz trwa, to jasne.

Cytat:
A co chciał JK?
Dobre pytanie.. patrząc na realne działania - kilku rzeczy.

Cytat:
WSI jednak rozłożył,nawet Tuskowi nie uda się reanimacja, nie ma powrotu do tego co było.
Całe szczęscie że zdecydował się na Macierewicza.. a co do powrotu - UOP też nie stał się na powrót SB jak komuchy wróciły do władzy, tylko czy o to chodziło?

Cytat:
Nie wiem co chciał z cywilnymi, fakt że ich nie ruszył.
Wystarczyło mu iż się "podporzadkowały", więc uznał że są przewerbowane... i "gra". Tak jak z TW Mieczysławem (? ( czy ja w końcu zapamiętam te ksywy Kowalskiego..:/))..

To taki sam błąd jak z Bolkiem gdy myślał że może go kontrolować..., a je trzeba było zniszczyć i rozpruć.

Zamiast tego poszedł na lep w postaci Leppera... i dał się wpuścić w maliny (jesli to prawda) jak dziecko.

Strateg.. uczy się na własnych błedach i umie rozpoznać priorytety - w odpowiedni sposób prowadząc działania - a nie skupia się na pomniejszych rzeczach. Może taktyk/dryblel z niego niezły.. ale to tyle, i wśród tej miernoty może błyszczeć - ale to wyłącznie na ich tle..
Ostatnio edytowane przez Wilku : 29.06.2008 o godz. 11:20.

Tristan, Scytowie, Niniwa 2, Prawicowe czytanki, St. Michalkiewicz, NSZ, Keine Grenzen
Lew Dawidowicz Bronstein vel Trocki: ''Należy wysunąć hasło rewolucyjnego unicestwienia państwa narodowego. Domowi wariatów kapitalistycznej Europy, trzeba przeciwstawić program Socjalistycznych Stanów Zjednoczonych Europy, jako etap na drodze do Zjednoczonych Stanów całego świata''.