Sędzia napisał(a):

|
Ja powiem tak - jak o takich rzeczach dziennikarzom mówią "informatorzy" to znaczy, że ktoś chciał żeby ten artykuł się ukazał. Pytanie kto.
|
Póki co Wprost nie przewerbowało się do ekipy Donia.
A że walka buldogów po dywanem wciąz trwa, to jasne.
Dobre pytanie.. patrząc na realne działania - kilku rzeczy.
Cytat:
|
WSI jednak rozłożył,nawet Tuskowi nie uda się reanimacja, nie ma powrotu do tego co było.
|
Całe szczęscie że zdecydował się na Macierewicza.. a co do powrotu - UOP też nie stał się na powrót SB jak komuchy wróciły do władzy, tylko czy o to chodziło?
Cytat:
|
Nie wiem co chciał z cywilnymi, fakt że ich nie ruszył.
|
Wystarczyło mu iż się "podporzadkowały", więc uznał że są przewerbowane... i "gra". Tak jak z TW Mieczysławem (? ( czy ja w końcu zapamiętam te ksywy Kowalskiego..:/))..
To taki sam błąd jak z Bolkiem gdy myślał że może go kontrolować..., a je trzeba było zniszczyć i rozpruć.
Zamiast tego poszedł na lep w postaci Leppera... i dał się wpuścić w maliny (jesli to prawda) jak dziecko.
Strateg.. uczy się na własnych błedach i umie rozpoznać priorytety - w odpowiedni sposób prowadząc działania - a nie skupia się na pomniejszych rzeczach. Może taktyk/dryblel z niego niezły.. ale to tyle, i wśród tej miernoty może błyszczeć - ale to wyłącznie na ich tle..