Wyświetl pojedynczy post
Wilku
lupus albus

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.06.2008, 21:22
Sędzia napisał(a):Wyświetl post
Co ma strategia do tego, że ktoś inny również gra? I niewątpliwie umie to robić. W takich potyczkach nawet najlepszy nie wygrywałby przez cały czas, a JK wcale najlepszy nie jest, choć niewątpliwie jest bardzo dobry.
Sędzio,

wiedziałem że mogę na Ciebie liczyć - a przechodzac do rzeczy.

To oczywiscie mój punkt widzenia, ale..

Co takiego próbował robic JarKacz? - ano w całkiem innych warunkach wprowadzać swoje koncepcje z lat 90. Budowa równoległych struktur państwowych bez naruszenia struktury innych np. - a co nalezało zrobić?

Pisałem mniej/wiecej: przy pomocy CBA i ABW wykończyć WSIoków, przy pomocy odnowionej wojskówki i CBA wykończyć cywilną.. a nie pieścić się.

A tak w pięknym stylu wypuszczono Kaczora na Leppera, i zamiast na zimno zając się najwazniejszymi sprawami...

Echhh...

Tristan, Scytowie, Niniwa 2, Prawicowe czytanki, St. Michalkiewicz, NSZ, Keine Grenzen
Lew Dawidowicz Bronstein vel Trocki: ''Należy wysunąć hasło rewolucyjnego unicestwienia państwa narodowego. Domowi wariatów kapitalistycznej Europy, trzeba przeciwstawić program Socjalistycznych Stanów Zjednoczonych Europy, jako etap na drodze do Zjednoczonych Stanów całego świata''.