Wyświetl pojedynczy post
Wilku
lupus albus

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.06.2008, 14:46
sambo napisał(a):Wyświetl post
Taka akcja wobec swojego wiernego targetu moze spowodować, że dla ludzi tych Wyborcza stanie się idiotycznym pisemkiem, którego nie warto czytać.
Echhh

Teraz będe musiał przeczytać, aby to sprawdzić.. bo może oni wiedzą o tym, i bardziej bronią "Solidarności" i "idei" niż samego Bolka..

K_2 napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem czy takimi textami specjalnie mnie prowokujesz ,zeby mi tego bana dac ?
Pod trolling mozna by podciagnac 3/4 wypowiedzi na tym forum ,rowniez twoich ,a takie oceniane z gory kogos ,ze bredzi (bo ma inne zdanie niz ty) to bym podciagnal pod jakas zawyzona samoocene...

Nie prowokuje - ostrzegam.

Krótko.

Jeśli oczekuje odniesienia się i odpowiedzi do zadanych pytań, a Ty je olewasz, wypisując coś innego to znaczy że nie interesuje Cię dyskusja. Kropka.

Jesli tutaj tak zamierzasz "dyskutować" pomyliłes adres. Bo nie robisz tego tylko ze mną.Chcesz sobie pisać w ten sposób - onet itd. tam jest własciwsze miejsce.

A że mam "słabość" do tego tematu i bardzo mi przeszkadza iż ktoś tutaj tak postepuje, to już powinienes wiedzieć. Zbychu też często pisuje tu różne rzeczy (z którymi zazwyczaj się nie zgadzam), ale próbuje dyskutować.. i jakoś ban mu nie grozi. Pozostaje mi powtórzyć, nie umiesz prowadzić dyskusji, nie chcesz, nie to jest tutaj Twoim celem, wyjdz z tego tematu.

Tristan, Scytowie, Niniwa 2, Prawicowe czytanki, St. Michalkiewicz, NSZ, Keine Grenzen
Lew Dawidowicz Bronstein vel Trocki: ''Należy wysunąć hasło rewolucyjnego unicestwienia państwa narodowego. Domowi wariatów kapitalistycznej Europy, trzeba przeciwstawić program Socjalistycznych Stanów Zjednoczonych Europy, jako etap na drodze do Zjednoczonych Stanów całego świata''.