sambo napisał(a):

|
Taka akcja wobec swojego wiernego targetu moze spowodować, że dla ludzi tych Wyborcza stanie się idiotycznym pisemkiem, którego nie warto czytać.
|
Echhh
Teraz będe musiał przeczytać, aby to sprawdzić.. bo może oni wiedzą o tym, i bardziej bronią "Solidarności" i "idei" niż samego Bolka..

Nie wiem czy takimi textami specjalnie mnie prowokujesz ,zeby mi tego bana dac ?
Pod trolling mozna by podciagnac 3/4 wypowiedzi na tym forum ,rowniez twoich ,a takie oceniane z gory kogos ,ze bredzi (bo ma inne zdanie niz ty) to bym podciagnal pod jakas zawyzona samoocene...
|
Nie prowokuje - ostrzegam.
Krótko.
Jeśli oczekuje odniesienia się i odpowiedzi do zadanych pytań, a Ty je olewasz, wypisując coś innego to znaczy że nie interesuje Cię dyskusja. Kropka.
Jesli tutaj tak zamierzasz "dyskutować" pomyliłes adres. Bo nie robisz tego tylko ze mną.Chcesz sobie pisać w ten sposób - onet itd. tam jest własciwsze miejsce.
A że mam "słabość" do tego tematu i bardzo mi przeszkadza iż ktoś tutaj tak postepuje, to już powinienes wiedzieć. Zbychu też często pisuje tu różne rzeczy (z którymi zazwyczaj się nie zgadzam), ale próbuje dyskutować.. i jakoś ban mu nie grozi. Pozostaje mi powtórzyć, nie umiesz prowadzić dyskusji, nie chcesz, nie to jest tutaj Twoim celem, wyjdz z tego tematu.