Wyświetl pojedynczy post
quick
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.06.2008, 13:41
No właśnie nie wiem czy zauważyłeś ale jako jedyny piszesz te brednie, a z 50 osób Ci tłumaczy a Ty dalej swoje..

czy Ty na prawdę jesteś tak naiwny że myślisz że Wiśle jest na ręke grać gdzieś w Chorzowie, Tarnowie i płacić im za wynajem stadionu, itepe itede? nie bądz mądrzejszy od osób które wiedzą lepiej, jeśli NIE MA MOŻLIWOŚCI TO NIE MA I NIE MA CO PŁAKAĆ TYLKO CZEKAĆ CIERPLIWIE AŻ SKOŃCZĄ Z C.
Tak , zajebiście nam się wszystkim uśmiecha grać poza Krakowem, a najlepiej gdzieś w Gdańsku z 5 sezonów, SUPER SPRAWA!!!
Tak jak JA tak i pozostałe te 50 osób które Ci tłucze do głowy tak samo chciałoby się nie przenosić i grać przy REYMONTA i tak samo serce z tego powodu mnie boli ale jak mus to mus i nie ma co jęczeć tylko spiąc gacie i szykować się na wojaże do Tarnowa i Chorzowa, które będą na pewno ciekawe..

ciągle tylko piszesz że jest możliwość, jest możliwość, a nic konkretnego na razie nie napisałeś, jakie są te możliwości ? napiszesz wkońcu, bo przejrzałem Twoje posty i nic na ten temat nie wyczytałem.

Zrób rozpiskę tych możliwości, wyślij do zarządu Wisły, i na pewno nie będziemy musieli się przenosić, wkońcu jesteś w 100% przekonany że nie musimy, a wszyscy będziemy Ci dziękować, bo za Twoją sprawą będziemy mogli grać przy Reymonta!
Ostatnio edytowane przez quick : 28.06.2008 o godz. 13:47.

Cupiał , Bednarz , Skorża - 1906% poparcia!
Odpowiedz cytując