Coolpick napisał(a):

|
Wezcie przestancie karmic trolla, co 2 post w tym temacie jest jego i caly czas pisze to samo. Gdzie sa moderatorzy, kiedy ich potrzeba? :(
|
Widzę że kolejny mądry się znalazł... Narzekacie że mnie nie dostałem jeszcze bana bo boli Was to że piszę prawdę. Jako jeden z niewielu osób obchodzi mnie to gdzie będziemy grali, a Wy wszyscy macie to gdzieś. To jest po prostu żałosne. Zamiast mówić jaki to ja nie jestem to może byście tak sami popatrzyli na siebie i zastanowili się jak można beznamiętnie patrzeć na to jak nasi włodarze przenoszą nas na jakieś inne stadioniki. Poruszam ten problem, a Wam jest obojętne... Albo raczej wolicie żeby Wisła grała w jakimś Tarnowie czy jeszcze gdzie indziej! Sorry ale na takim poziomie nie chce mi się gadać. Skoro nie widzicie problemu, lub nie wiadomo z jakich powodów nie chcecie go widzieć to tkwijcie dalej w swym zadufaniu i róbcie na mnie nagonkę. Możecie nawet konfidentować na mnie do modów. Ja mam swoje zdanie w tej sprawie i bronię interesów Wisły. Jeżeli Wy chcecie żebyśmy się tułali po jakichś innych miejscowościach i z góry zakładacie że to jest konieczne i że nie da się temu zapobiec to trudno.