Wyświetl pojedynczy post
marcinmkrakow
Banita

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.06.2008, 12:51
saklak1906 napisał(a):Wyświetl post
Czlowieku czy Ty wogole wiesz o co Ci chodzi i co wogole wypisujesz .
Ty sam sobie swoimi postami zaprzeczasz, wytluscilem Ci tekst zebys mogl szybciej znalesc.

Dobra dzieciaku skoro czaly czas uwazasz wrecz wiesz ze jest mozliwosc rozgrywania meczow prosze o konkrety!!!!!!!!!!!!!!!!!!, tylko nie ja mysle i moze by tylko KONKRETY jak kiedy itp.

A jak nie masz nic do powiedzenia w tej sprawie zamilcz
Nic nie zaprzeczam swoimi postami. Naucz się czytać ze zrozumieniem, a dopiero później ewentualnie polemizuj z kimś. Już wielokrotnie mówiłem, że istnieje możliwość gry na Reymonta bez przerwy i podawałem konkrety co można by zrobić żeby móc uniknąć tych bezsensownych przenosin. We wcześniejszych postach wiele razy wspominałem jak ja widzę tą możliwość gry na naszym stadionie gdy wyłączone z użytku dla kibiców będą dwie trybuny wzdłuż boiska. Tymczasowe rozwiązania, o których pisałem są jak najbardziej możliwe do wcielenia w życie. Zresztą po raz koleiny powiem też, że od początku przebudowy stadionu Wisły była mowa o tym, iż jest ona zaplanowana tak abyśmy nie musieli się z Reymonta ani na moment wyprowadzać.

Co do rzekomego obrażania przeze mnie Tarnowa, które jak widzę wiele osób chce mi tutaj wmówić to powiem tylko tyle, że najpierw nauczcie się czytać i wyłapywać sens tekstu przez kogoś napisanego... Ani razu nie nazwałem tej miejscowości wiochą. Mam szacunek do tego miasta i nigdy nie nazwałbym miasta które od I poł. XIV w. posiada prawa miejskie i liczy jakieś 120 tys. mieszkańców i w dodatku jak słusznie tu zauważono było stolicą województwa oraz jest centrum dość dużej jakby nie patrzeć aglomeracji.

Cały czas rozpisuję się tutaj tylko dlatego, że bardzo zależy mi na tym żeby nasza Wisełka nie musiała się nigdzie przenosić. Jej miejsce jest na Reymonta 22 i tu powinniśmy grać! Lubię Tarnów, bardzo lubię też Chorzów i tamtejszy Stadion Śląski, ale mimo tego nie chciałbym za nic w świecie żeby Wisła musiała tam grać jako gospodarz. Reymonta 22 to część naszej historii i to miejsce dla nas święte. R 22 znaczy dla nas tyle co dla Legii Łazienkowska, dla GKS-u Bukowa, dla Liverpoolu Anfield Road czy dla Cracovii ul. Kałuży, a dla Barcy Camp Nou. A może dla nas Reymonta jest jeszcze ważniejsze, bo historia która się tu tworzyła jest niepowtarzalna i każdy z nas ma ze stadionem Wisły związane jakieś swoje własne wspomnienia które stały się tak jak w moim przypadku częścią własnego życia.
Odpowiedz cytując