Uran235 napisał(a):

A w który ałtput, on Ci inputuje? Dobrze, że już po 23...
Co do wielkiej kłótni Ogryzek: "Wszyscy zginiemy!", reszta świata:"Luuuuuzik", to póki co jestem za resztą świata.
Po pierwsze wisi mi w jakim wieku jest piłkarz, który do nas przychodzi, jak dla mnie Pele jeszcze by naszych ligowych drewniaków robił jak chciał. Liczą się umiejętności, Cleber przyszedł do nas ze spadkowicza z nienajmocniejszej ligi portugalskiej i w wieku lat trzydziestuparu został niekwestionowaną gwiazdą ligi. Jeżeli ma umiejętności to niech przychodzi.
Po drugie nie wierzę w transfery z oranżady. Najlepsi grajkowie tej ligi są w Wiśle, jedyni interesujący są w Legii albo Lechu, albo kosztują niewspólmierne pieniądze do prezentowanego poziomu.
|
Łoooo widze że ortografia ważniejsza od zawartości merytorycznej wypowiedzi- polowanie na literówki i błedy ortograficzne

(imputować)
Alee argument - bezcenna literówka dla mistrza sofistyki
Zgadzam sie ze umiejetności są najważniejsze - ale jak pisałem "pare" postów wcześniej (nie chce mi sie szukac) - jeśli ten Słowak nie miał żadnych specjalnych ofert poza naszą - to budzi to moje obawy że to kolejny "Radovanović" (dodałem jednocześnie że chetnie chciałbym sie mylic w tej sprawie!) i jego główną zaletą jest to że
JEST ZA DARMO
PS
Wiadomo wiadomo tylko umiejetności

To takie piekne krągłe zdanko!