Lemoniadowy Joe napisał(a):

Ogryzek ja się zgadzam że bardziej pasowałby nam Bartczak tylko zauważ że kosztuje około 400 tys euro a nie wiem czy Wisła powinna wydawać taką kasę na obrońce mamy inne ważniejsze potrzeby a pieniędzy nie mamy za wiele.
moim zdaniem Singlar jest na dzień dzisiejszy lepszy zdecydowanie od Lewczuka czy od bartczaka ale prawda jest tez taka że szczególnie na Bartczaku można ewentualnie kiedyś zarobić i wtedy koło sie kręci a na Słowaku raczej nie.
|
Dokładnie zgadzam sie z Tobą!
Tak napisałem dzisiaj o 17.41 - post 1406
"Zrezygnowaliśmy z Lewczuka bo był kiepski czy też dla tego że trzeba za niego zapłacić całe 0,5 mln PLN?
Rozumiem że oszczędzamy pieniądze na transfery lepszych! Inaczej znowu zbierzemy "weteranów" jak kiedyś Penksa (teraz Singlar) i z tym mamy zawojować puchary"
Jeśli bierzemy Słowaka bo jest tani a kupujemy dobrych piłkarzy na inne KLUCZOWE pozycje NIE MAM NIC PRZECIW a nawet JESTEM ZA
PS
Niektórzy (nie wszyscy) nie czują bazy i zaczeli na mnie najeżdzać... i stąd ta "dziwna" dyskusja

(sztywniaki?)
Coś dla "sztywniaków" dla rozładowania atmosfery tak off topowo
http://www.wgrane.pl/film/74f5eced7a...f39d0f37e51794
Do kolegi Eustachego - poza Gołosiem jest jeszce Kmiecik wieczny talent i nasz wychowanek - paka bedzie nie wąska

(Twoja uwaga z Gołosiem świetna)