muody87 napisał(a):

Chłopie widziałeś Ty tego Słowaka dzisiaj?
Jakby napisali że kosztował 1mln euro to byś był szczęśliwy, tak mi się wydaje... a tu nie bo jest za darmo... i jeśli on w pierwszym meczu Wisły tak zagrał jak dziś to myślę, że Baszcza posadzi na ławce...
Nie oceniaj kogoś kogo nie widziałeś, przez pryzmat tego ile kosztował... bo Błaszczu by pewnie nigdy u Ciebie nie zagrał bo był prawie za free... ehhh niektórzy psioczą, że karnet o 10zł droższy niż rok wcześniej a tu im się zachciewa wydatków w mln euro. Po co nam ktoś za 500tyś e jeśli ma tylko grzać ławę, a z tych zakupów innych polskich klubów, żaden piłkarz by nie wskoczył do pierwszej 11, może oprócz Arboledy, ale tylko wtedy gdybyś my nie byli WISŁĄ.
pozdrawiam.
|
A ty chłopie wyluzuj!
Taki dobry że Skorża się wacha

?
Taak chłopieee taki dobry bo z kartą na reką.... chłooopie
PS
Po Polsku nie potrafisz pisać chłoooopie
Jakbyś przeczytał chłooopie moje wcześniejsze posty to bys wiedział że nie mam nic przeciwko młodym zawodnikom (np. Lewczuk, Lewandowski i inni) a niespecjalnie podoba mi sie pozyskiwanie takich weteranów "Marków Penksów" tylko dlatego że za darmo właśnie. Z Lewczuka moze być swietny piłkarz pod okiem Skorży... ale trzeba zapłacić aż 0,5mln PLN.... i już nie ma tematu... Właśnie takie Singlary powodują ze nie bedzie nowego Błaszczykowskiego mędrcu!