Wyświetl pojedynczy post
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.06.2008, 19:40
marcinmkrakow napisał(a):Wyświetl post
Wybaczcie że odpowiadam na tak prymitywne posty, jednak tym razem jestem zmuszony...

Powiem tylko tyle, że nigdy nie uważałem Tarnowa ani Chorzowa za jak to określiłeś "wiochę". W jednym i drugim wymienionym wyżej mieście byłem nie raz i mam do tych miejscowości szacunek. Użyłem określenia "wiocha" jednak nie w odniesieniu do Tarnowa i Chorzowa. Owszem powiedziałem, że nie chcę żeby moja Wisełka musiała się tułać po wiochach. Nie zamierzam też się tego wypierać, ani też nikogo za to przepraszać. To jest po prostu moje zdanie w tej sprawie i tak jak wielu kibiców Białej Gwiazdy nie chciałbym żeby moja ukochana drużyna musiała grać tymczasowo w roli gospodarza na wiochach, czy w Tarnowie bądź Chorzowie czy jeszcze jakiejś innej miejscowości. Tak jak wielokrotnie to podkreślałem miejsce Wisły jest na REYMONTA 22 i tylko TUTAJ JESTEŚMY GOSPODARZAMI. W Tarnowie, Pacanowie, Szczebrzeszynie, Chorzowie, Pułtusku, Jarocinie czy Gnojniku będziemy co najwyżej "gospodarzami"...

Czlowieku czy Ty wogole wiesz o co Ci chodzi i co wogole wypisujesz .
Ty sam sobie swoimi postami zaprzeczasz, wytluscilem Ci tekst zebys mogl szybciej znalesc.

Dobra dzieciaku skoro czaly czas uwazasz wrecz wiesz ze jest mozliwosc rozgrywania meczow prosze o konkrety!!!!!!!!!!!!!!!!!!, tylko nie ja mysle i moze by tylko KONKRETY jak kiedy itp.

A jak nie masz nic do powiedzenia w tej sprawie zamilcz
,
Odpowiedz cytując