saklak1906 napisał(a):

Czlowieku czy ty wogole jestes reformowalny?
Myslisz ze jak by to byla mozliwosc grania podczas remontu na R22 to wladze klubu by szukaly stadionu zastepczego? i za niego placili( bo nik nam za darmo stadionu nie udostepni) placili by za hotele przejazdy WES POMYSL.
Jak zes taki uparty i chcesz naciskac na klub to idz wlam sie na stadion i przykuj do masztu oswietleniowego i protestuj.
I wes nie wmawiaj innym ze nie maja Wisly w sercu, a ty jestes tu jedyny sprawiedliwy.
I prosze pomysl jezscze raz czemu tak ludzie sie irytuja twoimi postami a modowie Cie banuja, bo mi sie wydaje ze cos w tym jest, moze znow potrzebujesz odpoczac.
Jak jeszcze raz nazwiesz Tarnow wiocha, to przysiegam codziennie bede prosil modow zeby Cie zbanowali. Moze troche szacunku do braci z Tarnowa co?.Bo to chyba powinienes wiedziec najwiekszy fanatyku Wiselki ze w tym miescie i okolicy jest najwiecej kibicow Wiselki nie liczac Krakowa oczywiscie
|
Nie nazywam Tarnowa wiochą! Doceniam to, że w Tarnowie i okolicach jest wielu fanów Wisły. Chodzi mi tylko cały czas o to, że Wisła nie musi grać w Tarnowie, ani w żadnym innym mieście, bo ma swój własny stadion, który mimo przebudowy, cały czas nadaje się do tego żeby rozgrywać na nim mecze.
P.S. Nie uważam się za jak to powiedziałeś "największego fanatyka Wisełki". Wiele brakuje mi do takiego miana i nigdy śmiałbym się tak nazwać, bo jest oprócz mnie wielu lepszych kibiców.
Pozdrowienia dla kibiców Unii Tarnów!!!