Wyświetl pojedynczy post
marcinmkrakow
Banita

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.06.2008, 18:06
luke1906 napisał(a):Wyświetl post
dobra, skoro koleś twierdzi, że jest możliwość grania to niech napisze ****a jak
weź tylko chłopcze pod uwagę, że:

- dwie trybuny wzdłuż boiska w budowie, dwie ogromne, dwupiętrowe trybuny
- dojazd ciężkiego sprzętu na dwie budowy jednocześnie
- jednocześnie budowane będą narożniki, jak ich nazwa wskazuje będą sąsiadować z istniejącymi już trybunami, może być konieczne wyłączenie bocznych sektorów
- wymiana i obniżenie murawy
- brak szatni i zaplecza dla sędziów i tym podobnych pierdoł

pewno jeszcze kilka istotnych faktów pominąłem, jak ktoś wie niech dopisze
no więc ****a jak? argumenty proszę, nie jakieś krzykliwe hasełka
Wielokrotnie mówiłem już o tym, że jest możliwość grania cały czas na własnym stadionie i bezdyskusyjnie istnieje taka możliwość. We wcześniejszych postach sugerowałem nie raz jak można by zlikwidować przeszkody, o których wspomniałeś, a także jeszcze kilka innych kwestii. Polecam Ci serdecznie zajrzeć parę stron wcześniej i odszukać posty w których pokrótce i ogólnie wypowiadałem się na temat ewentualnych możliwości rozwiązania problemów związanych z przebudową obiektu.

Nie wspomniałem tylko jeszcze chyba o sprawie oświetlenia. Obecne maszty oświetleniowe zostaną niebawem zdemontowane, podobnie jak będzie trzeba uczynić na modernizowanym stadionie w Poznaniu. Tam ten problem rozwiązano w ten sposób, że firma odpowiedzialna za przebudowę stadionu Lecha zobowiązała się zainstalować tymczasowe sztuczne oświetlenie. Myślę, że może warto by brać przykład z Poznania, gdzie przebudowa stadionu jest na podobnym etapie jak i u nas i tamtejszy Lech nie będzie musiał się przez to przenosić tymczasowo na inne obiekty.

Na koniec powiem jeszcze że zauważyłem iż moje posty wywołują dość gorącą atmosferę. Nie jest to jednak moim celem, aby doprowadzać do wrzenia forum... Swoimi wypowiedziami chcę tylko uświadomić wszystkim, że Reymonta 22 to dla nas miejsce na prawdę ważne i że możliwość grania tu cały czas istnieje, a rzekome problemy, które miałyby być tak wielkie że musielibyśmy się przenosić w inne miejsca są nie do pokonania to zwyczajne bzdury...

Pozdrawiam serdecznie wszystkich kibiców Wisełki i życzę troszkę więcej rozsądku niektórym osobom
Odpowiedz cytując