Marszałek napisał(a):

Zaraz PO wymieni skład TK i dopiero wtedy TK będzie wydawać demokratyczne i merytoryczne decyzje, nie to co teraz.
|
Bredzisz Marszalku - niestety ,jak w tematyce futbolowej lubie Cie czytac to tu osmieszasz sie na kazdym kroku
nie wiem z czego to wynika, czy z kompletnej nieznajomosci tematu, czy ze zlej woli czy(co obstawiam) ze jedynym Twoim celem jest dojebanie PO, co pokazales nawet w temacie o pucharze Polski
Dla jasnosci - to Pis po kazdym niekorzystnym werdykcie TK -machal szabelka,krytykowal, grozil.Nawet przed jedna ze spraw robil wszystko(nie pamietam juz z jakim skutkiem) by odsunac 2 sedziow, tylko po to by przepchnac swoj werdykt.
Tak wiec w tej akurat kwestii takie sugestie sa himalajami absurdu
Poczytaj kolegow, z ktorych wiekszosc ma stosunek do PO podobny jak Ty ,z ktorymi sie przewaznie nie zgadzam

ale ktorzy jak krytykuja to robia to w sposob merytoryczny
Tak na marginesie to ma ktos jakas teorie na ' to jest swietne pytanie'?
Bo tak jak czytam sobie linka podanego przez Wilka, to ciezko mi jest cos wymyslec.
maleszka to czlowiek bez zadnych uczuc ,sumienia itp - to jasne.Jednak to co robil wykracza poza ramy zimnej wspolpracy.
Jedyne co mi do lba przychodzi to to ze on Wildsztaina i Pyjasa za cos szczerze nienawidzil lub/i ,czegos im cholernie zazdroscil, co potem przelozyl na nienawisc do calego srodowiska.
Wiadomo ze co do niego sprawiedliwosci nie uswiadczymy juz - mam nadzieje ze teraz chociaz troche w sadach sie go sponiewiera ,jednak ten dziadzius, dotad jeszcze przez wielu traktowany jako ofiara, bedzie gnil w mieszkaniu, tak jak w wiezieniu - sam do konca zycia.Choc tyle namiastki sprawiedliwosci po latach.
ps
ja do tego calego babrania sie w teczkach mialem stosunek dosc niechentny - nie az tak jak Michnik i nie z zalozenia, tylko z obserwacji, w jaki sposob sie to odbywa.
Ta sprawa to dla mnie taki kop w ryj i na prawde jestem wdzieczny ludziom ,ktorzy sie tym zajmuja-mniej juz dla mnie jest wazne z jakich pobudek to robia.