Wyświetl pojedynczy post
Stop lost
Banita

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.06.2008, 13:54
Pele77 napisał(a):Wyświetl post
Za Kokosa to podobno tylko 100 tys. ale nie wiem czy zł czy ojro. Nie powala ta kasa, ale zawsze coś.
Dlaczego dwóch naraz stoperów? Bo Wisła będzie grała na 4 frontach i jeżeli pójdzie dobrze w europie to Wisła może mieć do rozegrania 50-60 meczów w przeciągu sezonu ( tyle to grają Reale i inne Barcelony)
i trójka stoperów będzie niewystarczająca. Mówisz Baszczyński, ale np kontuzje będzie miał drugi prawy obrońca, czyli Baszczyński musi grać na prawej obronie, a to doprowadzi do tego, że jeden ze środkowych obrońców będzie musiał grać non stop i nie wytrzyma tego, a znając jeszcze Głowackiego a konkretnie jego szczęście do kontuzji to wgl może być masakra także wg mnie 4 stoperów musi być!
Kowalewski - może przeceniany, ale znasz lepszego na tę pozycję z polskiej ligi? Bo z zagranicy za lepszego od niego to trzeba by trochę zapłacić, a wątpię żeby na bramkarza Wisła chciała przeznaczać jakieś duże pieniądze

Też bym chciał napastnika z zagranicy tylko, że dobry napastnik z zagranicy jest niestety za drogi dla Wisły, chyba że ma być uzupełnieniem.
Prawy pomocnik- wg mnie gdyby przyszedł Kosowski to niepotrzebny jest kolejny prawoskrzydłowy, bo Łobodziński mimo, że gra słabo to byłby wystarczający jako zmiennik. Chyba, że myślisz o Kosowskim jako o lewoskrzydłowym. Tylko co wtedy zrobić z Zieńczukiem?
Primo Kokoszka tyle miał kosztować jeżeli by skorzystał z Webstera, a na razie mowi się że raczej nie uda mu się to.
Sekundo za 1mln Euro to już można pozyskać dobrze zapowiadającego się napastnika typu np. Jan Blazek ktory był już do Wisły przymierzany...
Ale zgadzam się że jakby przyszedł Kosa to bocznego pomocnika nie potrzeba. Ale może się okazać że Bednarz ma kogoś na oku, a 4 skrzydłowych dobrych też by się przydało.

Zresztą nie ma co się wymądrzać. Ja jestem tylko wkurzony że Bednarz nie interesuje się Hernanim. Reszta mi zwisa bo uważam że na pozostałych pozycjach Bednarz zrobi ciekawsze wzmocnienia niż ja bym tego dokonał
Bednarz ma o tyle ciekawą sytuację że nie ma przymusu na wzmocnienia. Uważam że spisze się bardzo dobrze, bo jeżeli nie chciał Lewandowskiego ktory zdobył właśnie 2 bramki dla Lecha(coż za start) to chyba ma jakieś asy w rękawie. Inaczej będę wkurzony.
Niestety ale Legia i Lech postawiły wysoko poprzeczkę. W sumie nie drogim kosztem porządnie się wzmocniły. Zobaczymy czy pan Jacek będzie od nich mądrzejszy bo łatwo o to nie będzie.
Bo pamiętać należy że Legia będzie jeszcze mocniejsza jak sprzeda Rogera to zaszaleją. Więc coż panie Jacku mam nadzieję ze nie oddamy prymatu w lidze.

Poza tym mam przeczucie że ten Singlar będzie świetnym nabytkiem na nasze warunki. Będziemy mieć silnego rezerwowego. 3 lata chłopak dobrze pogra jeszcze więc chyba warto mu się przyjżeć, bo napewno z Websterow nie będzie korzystał a zmiennikow też musimy przecież mieć ktorzy nie będą narzekać, a będą prezentować poziom.
Ostatnio edytowane przez Stop lost : 27.06.2008 o godz. 14:08.
Odpowiedz cytując