arti napisał(a):

Pele
Za Kokosa pewnie coś jeszcze wpadnie - to w kwestii kasy na transfery
Hernani i Jodłowiec naraz - po co? Jeden był wystarczył - to daje 3 stoperów plus Baszczu, który też może zagrać na stoperze.
Z napastników to wolę Zahorskiego od Robaka. Robak to dla mnie taki silny, wysoki chop i tyle atutów...
Razi brakami technicznymi i sztywnością...
Kowalewski - jest przeceniany moim zdaniem.
A reszta - przydałaby się
|
To podejście mi się bardzo podoba w kwestii stoperow!! Baszcza szkoda tracić i właśnie dlatego przdłużył bym z nim umowę za rok ale właśnie w charakterze stopera, bo grał bardzo dobrze i napewno już jako starszy zawodnik zgodziłby się przejąć rolę "strażaka" w drużynie z ktorą tyle czasu spędził!
Co do Kowalewskiego to jest to napewno solidny bramkarz. Może przereklamowany, ale myślę też że ma obecnie kryzys z ktorego wyjdzie przy regularnej grze. Wydaje mi się że mogłby jeszcze w Wiśle pograć z 5 lat i dlatego jest to dla mnie łakomy kąsek.
Co do napastnikow to w Polsce nie ma kandydata. Kosowski by się nadał, a Garguła też.
Czyli ogolnie zagranicą poszukałbym prawoskrzydłowego i napastnika chyba że jakiś młodych na inne pozycje w wieku 20 lat mają to też można ściągnąć. Nie zaszkodzi.
Czyli:
Kowalewski
Hernani
Singlar
Garguła
Kosowski
Prawy pomocnik i napastnik z zagranicy.