|
Nie było mnie tu przez jakiś czas i widze że swoimi poprzednimi wypowiedziami podgrzałem troszke atmosfere...
Szczerze mówiąc to ręce mi opadły jak przeczytałem niektóre riposty wobec moich postów. Rozumiem, że wielu z Was nie jest prawdziwymi fanatykami Wisły ani kibicami z prawdziwego zdarzenia i odwiedza to forum tylko gościnnie i z czystej ciekawości, rozumiem że te osoby nie muszą być przecież z Wisłą związane silnie ani że nie muszą Wisły kochać i też mają prawo do zwykłego tylko interesowania się życiem klubu. Nie rozumiem jednak dlaczego osoby te wypowiadają się w sposób który nie powinien być tolerowany! Ja zauważam że większości z wypowiadających się tu osób bardziej na rękę jest przeniesienie się na inne stadiony i ze delikatnie mówiąc osoby te mają głęboko gdzieś R 22.
Proponuję tym osobom, a właściwie uprzejmie proszę, że skoro nie są one emocjonalnie związane z Wisełką niech nie wypowiadają się w tak karygodny sposób na ważne dla nas tematy. Uwłacza to godności Wisły i jej kibiców, prawdziwych kibiców.
|