Crusi napisał(a):

|
I tu sie zgadzam z Mackiem. Niema co sie ogladac na to ze Legia kupuje, a my narazie nie. Oni juz od dawna prowadza polityke na ilosc a nie na jakosc. Podoba mi sie aktualna sytuacja w klubie, jest malo gadania, cisza, swiety spokoj, a Bednarz i reszta zamiast pitolic farmazony bez potrzeby poprostu robia to co maja robic. Wogole odkad prezesem jest Wilczek, a Bednarz dyrektorem sportowym to wkoncu wszystko wydaje sie funkcjonowac tak ja powinnow naszym klubie. Takze Poczekajmy spokojnie do konca okienka, jestem przekonany ze pozskamy kilku dobrych zawodnikow.
|
Wedlug mnie to dopiero zaczyna dobrze funkcjonowac,brak nam skautow ktorzy by sprawdzili tych zawodnikow zanim sie skonczyla liga co zaoszczedzilo by czasu na 'przebieranie' w zawwodnikach ktorych mamy testowac,(chociaz uwazam ze testy to dobra sprawa bo zawsze mozna wylowic perelke),baza szkoleniowa to priorytet. Trzeba 3mac kciuki za Bednarza ze uda mu sie zrealizowac swoje plany a one beda sie przekladac na dalsze sukcesy naszej Wiselki.
Ps ale nie ma co narzekac bo jesli chodzi o sprawy organizacyjne to i tak sie wszystko poprawilo od ostatnich lat.