Wyświetl pojedynczy post
Styk83
Senior Member

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.06.2008, 21:46
Crusi napisał(a):Wyświetl post
I tu sie zgadzam z Mackiem. Niema co sie ogladac na to ze Legia kupuje, a my narazie nie. Oni juz od dawna prowadza polityke na ilosc a nie na jakosc. Podoba mi sie aktualna sytuacja w klubie, jest malo gadania, cisza, swiety spokoj, a Bednarz i reszta zamiast pitolic farmazony bez potrzeby poprostu robia to co maja robic. Wogole odkad prezesem jest Wilczek, a Bednarz dyrektorem sportowym to wkoncu wszystko wydaje sie funkcjonowac tak ja powinnow naszym klubie. Takze Poczekajmy spokojnie do konca okienka, jestem przekonany ze pozskamy kilku dobrych zawodnikow.

Wedlug mnie to dopiero zaczyna dobrze funkcjonowac,brak nam skautow ktorzy by sprawdzili tych zawodnikow zanim sie skonczyla liga co zaoszczedzilo by czasu na 'przebieranie' w zawwodnikach ktorych mamy testowac,(chociaz uwazam ze testy to dobra sprawa bo zawsze mozna wylowic perelke),baza szkoleniowa to priorytet. Trzeba 3mac kciuki za Bednarza ze uda mu sie zrealizowac swoje plany a one beda sie przekladac na dalsze sukcesy naszej Wiselki.

Ps ale nie ma co narzekac bo jesli chodzi o sprawy organizacyjne to i tak sie wszystko poprawilo od ostatnich lat.
Ostatnio edytowane przez Styk83 : 26.06.2008 o godz. 21:55.
Odpowiedz cytując