|
Panowie, nie rozmywajta tematu. Używajcie priva, lub załóżcie nowy topic.
Swoją drogą bardzo jestem ciekaw tego Słowaka. Sytuacja wygląda obiecująco, doświadczony, z dobrej drużyny, podstawowy zawodnik, reprezentant kraju, no i jeszcze jedno... ZA DARMO! Skorży się spodobał dosłownie po kilku treningach. Tylko, czy jest lepszy od Baszcza? Na pewno nie od Baszcza w formie z przed Mistrzostw Globu. Niemniej mam nadzieję, że Singlar będzie rewelacją na miarę Clebera.
Cieszy mnie też to, że Bednarz swoimi działaniami dał prztyczka w nos wszystkim malkontentom. Podpisanie kontraktu z Głową(szacun dla tego pana), to wielka rzecz. Bez kapitana nasza obrona to gówno. Teraz kolej na Brozia. Cieszę się też ze sprzedaży Dudki za dobrą kasę, ale przyznam szczerze, że nawet mimo tego, że za nim nie przepadałem, nie rozumiem napierdzielania na niego . Według mnie zachował się fair. Śmieszą mnie natomiast informacje o Kokoszce i Kosowskim, bo inaczej tego komentować się nie da. Mam też nadzieję, że jeżeli ma do nas trafić Garguła, to nie za sumę podawaną w mediach.
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|