Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.06.2008, 14:26
Baala napisał(a):Wyświetl post
Nie rozumiem tych pretensji do Dudki przyszedł tu pograł kilka sezonów i poszedł za dobre pieniądze. Nigdy nie mówił że Wisłe kocha. Nie uciekł jak szczur w sensie dał działaczom czas by załatali za nim dziurę (w przeciwieństwie do Frankowskiego), gdyz uprzedził o transwerze odpowiednio wcześniej. Dlatego porównywanie go do Franka, Uche, Kosy jest dla mnie nie na miejscu.
Przyznam, że sam byłem wobec niego zbyt krytyczny, ale dzięki Kokoszce patrzę teraz na całą sytuację zupełnie inaczej. Było nie było - "Kokos" ustalił zupełnie nowe standardy dziadostwa...

Swoją drogą, radziłbym miejscowym malkontentom oszczędzić sobie wstydu, a nam nerwów i zamilknąć do końca okienka transferowego.

Głowacki bardzo pozytywnie mnie zaskoczył, muszę to przyznać. Wszyscy apologeci "Pampersa" mają przykład, że można się zachować z klasą i nie prowadzić negocjacji przez media. Cóż, w takich właśnie sytuacjach wychodzi klasa człowieka. Głowacki mógł przecież - wzorem "Pampersa" - szczuć kibiców na zarząd wiedząc, że w razie czego w odbiorze lemingów i tak to nie on będzie winny. Mógł, ale cała sprawę załatwił po cichu i myślę, że na tym nie stracił.

Panie Arku - szacunek!

<Crasch> - sytuacji z Błaszczykowskim widać nie znasz, więc faktycznie możesz nie wiedzieć dlaczego chłopaka na Reymonta szanują. Niemniej - widocznie mają jakieś powody
Ostatnio edytowane przez wolfy : 26.06.2008 o godz. 14:50.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując