Maćko napisał(a):

Paweł, Arek - SZACUNEK!
Co do Dudki: Wstałem rano i przecierałem oczy ze zdumienia. Nareszcie uwolniliśmy się od tego narzekacza. Nie sądzę, by Varga był od niego gorszy, bardziej, na pozycję defensywnego pomocnika(a to jedyna, na której Sz. P. Dudka chce grać) mamy wielu zawodników i na pewno nie są oni gorsi, a nawet w przeciwieństwie do Dudki grają z poświęceniem, nie odstawiają nogi.
Miało być Lazio, Blackburn, Napoli, inne czołowe kluby...Skończyło się na jednym ze słabszych zespołów francuskiej ekstraklasy - bywa.
Powodzenia karierowiczu.
|
Co ty chcesz od Dudki? Dzięki gościowi dostalismy bardzo dużo kasy ( 2,5 mln euro to jest 4 Iwańskich). Po drugie koleś nie zrobil wała jak Kokos. Po trzecie Darek był jednym z lepszych piłkarzy w Wiśle w tym sezonie. Po czwarte zobacz sobie na dokonania Auxurre w ciągu ostatnich 10 lat i powiedz mi czy te kluby które wymieniłeś, może za wyjątkiem Lazio osiągnęły więcej w Europie. Jesteś pewny że Wisła by wygrała z francuzami, bo ja nie ... Moim zdaniem zbyt ostro oceniasz Darka, ale to juz twoja sprawa.