Wyświetl pojedynczy post
Pele77
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.06.2008, 13:35
Ja bym to widział tak:
Bramka: Pawełek, Kowalewski
Prawa obrona: Baszczyński, Singlar
Lewa obrona: Diaz, Brożek Piotr
Środek obrony: Głowacki, Cleber, Hernani, Jodłowiec
Prawa pomoc: Kosowski, Łobodziński
Lewa pomoc: Zieńczuk, Balaz
Środek pomocy: Sobolewski, Cantoro, Jirsak, Garguła lub może poszukać jakiś tani brylancik w Brazylii, bo tam najłatwiej takich znaleźć
Napastnicy: Brożek Paweł, Niedzielan, Boguski, Robak lub Zahorski

Kowalewski- w Polsce lepszego nie znajdziecie, a za granicą za takie pieniądze raczej też nie
cena: 300-400 tys. ojro

Singlar- wolałbym Bartczaka, ale jeżeli ten Singlar jest za darmo i ma jakieś tam obycie w europejskich pucharach to powinien nam wystarczyć
cena: za darmo

Hernani- Arboledy już nie da rady kupić, także wg mnie Hernani zaraz za kolumbijczykiem jest najlepszym obrońcą jakiego byśmy byli w stanie kupić
cena: 500-600 tys. ojro

Jodłowiec- najlepiej zapowiadający się młody polski stoper, a młodzi też są nam potrzebni
cena: max. 500 tys. ojro

Kosowski- co by nie mówić bardzo by się przydał i najprawdopodobniej będzie do wzięcia za darmo
cena: za darmo lub jakaś symboliczna kwota

Balaz- po Zieńczuku najlepsza lewa noga OE, byłby wspaniałym zmiennikiem, a gdyby Zieńczuk już nie grał na tym poziomie albo chociaż zbliżonym co w zeszłym sezonie to spokojnie może go zastąpić, jest tylko jeden problem podobno już angole się nim interesują
cena: max. 600 tys. ojro

Garguła- osobiście wolałbym Iwańskiego, ale teraz to już po ptokach :/ , innego kandydata ciężko znaleźć, bo Majewski jest za drogi
cena: 800 tys. - 1mln ojro

Zahorski lub Robak- ogólnie to żaden z nich za bardzo mnie nie przekonuje, ale jeżeli jest już potrzeba wysokiego napastnika, to tylko ta dwójka z polskiej ligi coś sobą prezentuje
cena: Zahorski- min. 800 tys. ojro, a to przez to, że mają teraz w miarę bogatego sponsora i nie będą tak łatwo puszczać wyróżniających się graczy; Robak- 300-400 tys. ojro

Ceny, które podawałem to sam ustaliłem wg mojego myślenia o konkretnych zawodnikach, może w niektórych przypadkach przesadziłem, ale cóż ten temat jest taki trochę "science fiction"

Ogólnie by wyszło kasy do wydania coś pomiędzy 3 mln ojro, a 4 mln ojro, czyli wg mnie realna kasa jak na Wisłę; 2,5 mln już jest za Dudkę i może Boguś zarzuciłby tak z 5 mln zł ( coś koło 1,5 mln ojro ) ;
5 mln zł czyli dokładnie 0,1% jego majątku
Ostatnio edytowane przez Pele77 : 26.06.2008 o godz. 14:12.
Odpowiedz cytując