it napisał(a):

A to co?
Jakaś netowa odmiana "Faktu"?
Dawno w tematach transferowych nie czytałem podobnych głupot, zważywszy, że tekst jest z dzisiejszą datą.
|
No tekst mocny, zwłaszcza rozbawił mnie fragment że dla Wisły już sukcesem będzie obrona tytułu w nadchodzącym sezonie. Oczywiście będzie to sukces ale napisane jest to w tonie jakoby miałby to być max na co stać Wisłę a i tak jest to mało prawdopodobne

Generalnie pokemonów nie brakuje nigdzie ale właśnie dzięki takim tekstom MP z 14 punktową przewagą smakuje jeszcze lepiej.
A co do Głowy to naprawdę łezka aż mi się w oku zakręciła, to jest ****a kapitan i postawa godna naśladowania a nie pożal się Boże kapitan Franek uciekający jak szczurek kiedy coś nie poszło czy Kokos któremu się w bańce przewraca. Popatrz Kokos jak postępuje Wiślak i nie ....... w kolejnym oświadczeniu jaki to z Ciebie Wiślak z krwi i kości.
Dudka sprzedany, rewelacja, pożytek z niego jako taki był ale na pewno nie był podporą tej drużyny nie od niego zaczynała się pierwsza 11 i jako za takiego 2.5 mln to niezła sumka. Nie będziemy musieli już słuchać jak to bardzo chce wyjechać.
Słowak wydaje się być solidnym piłkarzem bo dotychczasowym przebiegu jego kariery, no ale wszystko pokarze boisko, w każdym bądz razie wygląda na kozaka, który wie czego chce a takich nam trzeba.
BĘDZIE GIT.