jerry.lii.lewis napisał(a):

|
Pisałem o "barwach" firmy - jakoś jestem spokojny, że nie zakończysz kariery zawodowej w tej samej firmie, w której ja rozpoczniesz.
|
no widzisz, jakoś do tej pory "barw' firmy nie zmieniłem, a jestem w niej od początku
Cytat:
|
Przypuszczam też, że za każdym razem zrobisz to dla pieniędzy, poprzedzając decyzję narzekaniem do rodziny i znajomych (takie swoiste "media") że płacą mało, że rozwinąć się nie da.
|
no widzisz, nie narzekam, ciągle w jednym miejscu
i od kiedy to zmiana pracy za lepszymi pieniędzmi to coś złego? a może inaczej wskaż miejsce (najprawdopodobniej sieć wirtualna bo w rzeczywistości nie mogłeś się z tym spotkać) w którym napisałem,że zmiana jakiejkolwiek pracy na lepszą, związaną z lepszymi zarobkami jest czymś nagannym, złym, godnym napiętnowania.
a jesli tego nie potrafisz zrobić to przynajmniej nie sugeruj tego publicznie, nie każdy w tym kraju musi wyznawać twój kodeks wartości.
właśnie widzę i nic się nie sprawdza o czym piszesz, masz pecha nostradamusie
Cytat:
|
Co do Wisły to jestem spokojny, że (może bez sympatii dla siebie nawzajem) spędzimy niejeden mecz na R22 obaj.
|
i to mnie przeraża

,ale stadion w obecnych czasach jest miejscem dla wszystkich
Cytat:
To po co mi odpisywałeś
|
by sprostować twoje brednie, jakobym miał pretensje do Kamila i kogokolwiek odchodzącego z Wisły, że odchodząc za lepszymi pieniędzmi robił coś złego. To tak jakby mieć pretensje do Polaków jeżdzących na zachód za lepszymi zarobkami gdyż wg twojego głupiego rozumowania ja mam mieć do nich pretensje

ogarnij się trochę, brniesz w ślepą uliczkę starając się wmówić publicznie wszystkim czytającym to forum, że ja uważam ze chęć lepszego zarabiania to zła rzecz, no chłopie stuknij się w głowę