pan Dudi napisał(a):

|
Zobaczcie sobie ten filmik. Zobaczcie jakim kiedyś byliśmy dumnym narodem, którego co drugi przedstawiciel teraz rozmienia się na drobne. Reyman w grobie się przewraca jak widzi co się dzieje w Wiśle
|
Reyman to sie przewraca, jak słyszy te nacjonalizmem zalatujące, dęte teksty o "honorze".
PvD napisał(a):

Jestem ciekaw czy teraz Kamil jest w stanie zaakceptować warunki klubu. Jesli zaakceptuje to z wielką przyjemnością zapytam go osobiście co stało na przeszkodzie jakiśczas temu przystać na ofertę Wisły.
jerry.lii.lewis, Kirkor60, Niepokorny60 tobie też proponuję zadać to pytanie Kamilowi.
|
Chętnie zadam, pozostali pewnie też. Tyle, że ja spodziewam się co usłyszę i pewnie mnie to nie oburzy -> jakiś czas temu były inne okoliczności, teraz są inne; wtedy z Wisłą sie nie dogadał i tyle.
Ale to zrozumiesz jak popracujesz trochę na etacie i zmienisz "barwy" dla pieniędzy kilka razy.
picasso napisał(a):

|
pamiętam drugi i trzeci spadek do II ligi.pamietam wszystkie mistrzostwa od ,78 roku.i jak bedzie tzreba to będę chodził nawet na trzecioligowe pastwiska,bo mniejsza ujma jest dla mnie Wisła w IIIlidze,niż to w jaki sposób np dolha czy uche nas upokorzyli.może tego nie czujecie...
|
Obaj się skompromitowali, ale do upokorzenia mnie to im jeszcze daleko.
Cytat:
|
czasem myslę sobie,że dobrze byłoby gdybysmy zaczęli przez parę lat walczyć o utrzymanie a nie o mistrza.wtedy byc może poczułbyś co to znaczy miłość do klubu,a nie miłość do sukcesów.
|
Ostatnio walczyliśmy o 8 miejsce i nie wpłynęło to na moje zaangażowanie. Wcześniejsze wycieczki II ligowe też, choć wolę oglądać ładne mecze niż kopaninę II ligową (ja na meczu stoję przodem do boiska i patrzę). W I czy III lidze i tak na Wisełkę przyjdę ale dla mnie kibicowanie klubowi to
również kibicowanie sukcesowi sportowemu.