Wyświetl pojedynczy post
jerry.lii.lewis
Senior Member

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.06.2008, 21:17
pan Dudi napisał(a):Wyświetl post
Zobaczcie sobie ten filmik. Zobaczcie jakim kiedyś byliśmy dumnym narodem, którego co drugi przedstawiciel teraz rozmienia się na drobne. Reyman w grobie się przewraca jak widzi co się dzieje w Wiśle
Reyman to sie przewraca, jak słyszy te nacjonalizmem zalatujące, dęte teksty o "honorze".

PvD napisał(a):Wyświetl post
Jestem ciekaw czy teraz Kamil jest w stanie zaakceptować warunki klubu. Jesli zaakceptuje to z wielką przyjemnością zapytam go osobiście co stało na przeszkodzie jakiśczas temu przystać na ofertę Wisły.

jerry.lii.lewis, Kirkor60, Niepokorny60 tobie też proponuję zadać to pytanie Kamilowi.
Chętnie zadam, pozostali pewnie też. Tyle, że ja spodziewam się co usłyszę i pewnie mnie to nie oburzy -> jakiś czas temu były inne okoliczności, teraz są inne; wtedy z Wisłą sie nie dogadał i tyle.
Ale to zrozumiesz jak popracujesz trochę na etacie i zmienisz "barwy" dla pieniędzy kilka razy.

picasso napisał(a):Wyświetl post
pamiętam drugi i trzeci spadek do II ligi.pamietam wszystkie mistrzostwa od ,78 roku.i jak bedzie tzreba to będę chodził nawet na trzecioligowe pastwiska,bo mniejsza ujma jest dla mnie Wisła w IIIlidze,niż to w jaki sposób np dolha czy uche nas upokorzyli.może tego nie czujecie...
Obaj się skompromitowali, ale do upokorzenia mnie to im jeszcze daleko.

Cytat:
czasem myslę sobie,że dobrze byłoby gdybysmy zaczęli przez parę lat walczyć o utrzymanie a nie o mistrza.wtedy byc może poczułbyś co to znaczy miłość do klubu,a nie miłość do sukcesów.
Ostatnio walczyliśmy o 8 miejsce i nie wpłynęło to na moje zaangażowanie. Wcześniejsze wycieczki II ligowe też, choć wolę oglądać ładne mecze niż kopaninę II ligową (ja na meczu stoję przodem do boiska i patrzę). W I czy III lidze i tak na Wisełkę przyjdę ale dla mnie kibicowanie klubowi to również kibicowanie sukcesowi sportowemu.
Odpowiedz cytując