Wyświetl pojedynczy post
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.06.2008, 20:48
Lemoniadowy Joe napisał(a):Wyświetl post
ja mam tylko jedną uwagę do Ciebie nie używaj w swoich dziwnych wywodach takiego człowieka jak Reyman bo g... wiesz co miałby do powiedzenia o piłkarzach i kibicach

może czujesz sie tak wyjątkowy w gronie kibiców ale trzeba wiedzieć czasem co napisać
Proszę Cię, nie rozśmieszaj mnie. Nie "używam takiego człowieka jak Reyman" w soich wywodach, tylko chciałem pokazać jacy ludzie kiedyś grali w Wiśle a jacy grają w niej obecnie. Jeśli przypuszczasz, że nie znam go osobiście, to masz rację, jednak czytając o nim pewne pojęcie o tym jakim był człowiekiem sobie wyrobiłem. Wiadomo, że nie ma co liczyć na to, aby drużynę Wisły stanowiło dwudziestukilku ludzi takich jak H. R., ale niech każdy z nich ma przynajmniej małą część tej dumy, honoru i godności, które posiadał nasz legendarny zawodnik.

Chyba trochę za bardzo chciałeś "przykumacić" i pokazać jakim to Wiślakiem nie jesteś, co? Nie uważam, aby samo przywołanie nazwiska Reymana było profanacją, więc weź sobie do serca ostatnie zdanie swojego posta.
Odpowiedz cytując