Wyświetl pojedynczy post
simonkrk21
Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.06.2008, 14:56
cuul napisał(a):Wyświetl post
Kosa tak zrobił przy pierwszym transferze na zachód. Podpisał z Wisła wieloletnią umowę w zamian za pozwolenie na wyjazd. Kilkaset Euro rocznie za niego było (chyba coś koło 600, ale głowy sobie uciąć nie dam). Dla mnie graczem był dobrym, ale raczej nic nie zmieni mojego zdania na jego temat. I nie płaczcie tak już o tego Łobodzińskiego. Nie piałem z zachwytu jak do nas trafiał, ale jest duża szansa że na nim zarobimy, bo nie kosztował dużo jak na reprezentanta Polski. Może mu wyjdzie kilka meczów u nas lub w reprezentacji i ktoś się po niego zgłosi.
chyba 450 tyś euro za sezon jakoś tak nie powiem dokładnie ale coś koło tego.... tyle że to była już umowa typowo miedzy klubami i Kosa nie miał nic do powiedzenia... nie brał pod uwage zapewne że będzie musiał do nas wrócić a jak wrócił chciał kupe kasy. nie chodzi tez jak j ktoś napisał ze Łobo więcej zarabia od tego co chciał Kosa? a wiesz co chciał? ja wiem jedno. Kosa nie zgadzał się na kontrakt z premiami taki jak teraz obowiązuje u nas w klubie... ciekawe dlaczego...
Cytat:
Crusi
nie chodzi o to... nie kumasz... dla Kosy liczy sie kasa... myślisz że by w Legi czy Cracovi nie zagrał? oczywiście żeby zagrał jak by dostał np 1mln euro za sezon... to niestety jest taki typ.
no i co ze zapieprzał pół rundy za taką kase? niewiem czy pamiętasz ale na samym początku chcieli z nim kontrakt podpisać na co sie nie zgadzał bo mało kasyy
Powód: dopisałem cosik
Ostatnio edytowane przez simonkrk21 : 25.06.2008 o godz. 15:00.
JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
SAMI PRZECIWKO WSZYSTKIM
WISŁA BIEZANÓW

Odpowiedz cytując