Cytat:
sorry sorry ja nie mówie że Kosa to zły zawodnik, ba jest dobry pokazał to na jesień ale...
Dolha mówił że nas tylko kocha gdzie wylądował? kazdy wie
Kosa mówił że chce dla nas grać ale wiecie co było kością niezgody? to samo co u Dolhy.... KASA$$$$$
to dla niego się liczy w końcu pampersy są drogie jak mercedes wiesz o co poszło z kontraktem Kosy że nie przedłużył? bo trzeba teraz u nas o kase walczyć na boisku a gościu myślał że wypruje z siebie flaki przez tą jedną runde a potem dadzą mi te 300tyś Euro rocznie bez zająknięcia... grubo się pomylił... bo jakby chciał grać dla Wisły i skoro jest takim super zawodnikiem to taki kontrakt spokojnie wypełni i zarobi nawet więcej...
Przypomnieć Ci czemu kosiarka uciekł pierwszy raz z Wisły? bo oczywiście długów sobie narobił niewiem czy o tym wiecie/pamiętacie... i za mało kasy Cupiał dawał... taki z niego grajek...
a po drugie kontrakt z Wisła podpisuje się z przedstawicielami naszego klubu(czyt. RN Bednarz) czy mediami?
Każdy bedzie grać tam gdzie więcej płacą. jakbyś miał takiego Romka jak ma Chelsea to myślisz że były by takie problemy ze składem? miałbyś najlepszych a czemu bo dużo się płaci...
KOSA KOKOSZKA dla mnie nigdy nie byli typowymi Wiślakami...
no sorry ale tak czuje...
Dudka już jest lepszy bo z tego co nam wiadomo nie chce korzystać z prawa Webstera a dać nam zarobić? Ciekawe czy Kosa by tak zrobił?
|
A malo zarobilismy na wypozyczeniu Kosy? Kosa za drobne (w porownaniu do plac reszty zawodnikow) zapieprzal cala runde na najwyzszych obrotach i napewno bardziej zasluzyl na taki kontrakt jak ma teraz Lobodzinski. Zarzad u tyle nie dal, dodatkowo rozwiazal z nim kontrakt wiec co mial zrobic, poszedl gdzie indziej. Nie zauwazylem zeby zrobil nam jakiegos walka czy cos w stylu tego co probuje zrobi Kokoszka. Dlatego biorac jeszcze pod uwage to ze moze po raz kolejny zdecydowanie podciagnac poziom gry Wisly to jestem jak najbardziej za jego powrotem. Tyle z mojej strony na ten temat.
Cytat:
|
Głowacki przynajmniej się tak nie zachowuje jak Kosa.... tu masz tą największą róźnicę
|
A jak sie zachowywal Kosa? Bo w wywiadzie powiedzial ze gra za grosze, co bylo prawda? Zreszta co za roznica ze Glowa siedzi cicho jak i tak final bedzie pewnie taki sam, tzn. nie dostanie takiej kasy jak chce i pojdzie w cholere? Tez bedziesz po nim jechal jak po Kosie?