Wyświetl pojedynczy post
cuul
Senior Member

Od: 01.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.06.2008, 14:49
simonkrk21 napisał(a):Wyświetl post
sorry sorry ja nie mówie że Kosa to zły zawodnik, ba jest dobry pokazał to na jesień ale...
Dolha mówił że nas tylko kocha gdzie wylądował? kazdy wie
Kosa mówił że chce dla nas grać ale wiecie co było kością niezgody? to samo co u Dolhy.... KASA$$$$$
to dla niego się liczy w końcu pampersy są drogie jak mercedes wiesz o co poszło z kontraktem Kosy że nie przedłużył? bo trzeba teraz u nas o kase walczyć na boisku a gościu myślał że wypruje z siebie flaki przez tą jedną runde a potem dadzą mi te 300tyś Euro rocznie bez zająknięcia... grubo się pomylił... bo jakby chciał grać dla Wisły i skoro jest takim super zawodnikiem to taki kontrakt spokojnie wypełni i zarobi nawet więcej...
Przypomnieć Ci czemu kosiarka uciekł pierwszy raz z Wisły? bo oczywiście długów sobie narobił niewiem czy o tym wiecie/pamiętacie... i za mało kasy Cupiał dawał... taki z niego grajek...
a po drugie kontrakt z Wisła podpisuje się z przedstawicielami naszego klubu(czyt. RN Bednarz) czy mediami?
Każdy bedzie grać tam gdzie więcej płacą. jakbyś miał takiego Romka jak ma Chelsea to myślisz że były by takie problemy ze składem? miałbyś najlepszych a czemu bo dużo się płaci...
KOSA KOKOSZKA dla mnie nigdy nie byli typowymi Wiślakami...
no sorry ale tak czuje...
Dudka już jest lepszy bo z tego co nam wiadomo nie chce korzystać z prawa Webstera a dać nam zarobić? Ciekawe czy Kosa by tak zrobił?
Kosa tak zrobił przy pierwszym transferze na zachód. Podpisał z Wisła wieloletnią umowę w zamian za pozwolenie na wyjazd. Kilkaset Euro rocznie za niego było (chyba coś koło 600, ale głowy sobie uciąć nie dam). Dla mnie graczem był dobrym, ale raczej nic nie zmieni mojego zdania na jego temat. I nie płaczcie tak już o tego Łobodzińskiego. Nie piałem z zachwytu jak do nas trafiał, ale jest duża szansa że na nim zarobimy, bo nie kosztował dużo jak na reprezentanta Polski. Może mu wyjdzie kilka meczów u nas lub w reprezentacji i ktoś się po niego zgłosi.
Powód: Coś dopisałem
Ostatnio edytowane przez cuul : 25.06.2008 o godz. 14:53.
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki" - H. Reyman
Odpowiedz cytując