kristos napisał(a):

|
2,5 mln € OK nie zła cena ,ale w porównaniu do 7mln za Lewandowskiego ,którego nota bene uważam za słabszego zawodnika to "pikuś". A tyle ponoć cenią Ukraińcy tego "topora".
|
Z jednej strony masz rację niemniej jest duże ALE.
Lewandowski odchodzi z drużyny grającej w Champions League. I generalnie był tam raczej podstawowym zawodnikiem. Ponadto liga ukraińska jest znacznie silniejsza od naszej.
A i tak nie wydaje mi się, żeby ktoś zapłacił za niego więcej niż 5 baniek euro
.Karherop napisał(a):Wyświetl post
czemu niby podpadł ? nie dogadał się poprostu z klubem i za porozumieniem stron rozwiązali pół roku przed końcem kontrakt , gdyby podpadł Cupiałowi to skończyło by się jak z Tomaszem Klosem ( pół roku w rezerwach , tzn na L-4 )
Gdyby Kosa rzeczywiście chciał wrócić do Wisły , to myślę że nikt w klubie by mu drogi nie zamykał , jeśli oczywiście zmniejszy swoje wymagania finansowe .
No właśnie że Kosa był dogadany z klubem. Szczegóły były ustalone niemniej Kamilek nieco się wypuścił podczas spotkania opłatkowego z Cupiałem i ten dał wyraźne wytyczne Bednarzowi i Radzie Nadzorczej żeby zaproponowali Kamilowi takie warunki, jakich z pewnością nie przyjmie. I krzyż na drogę.