|
Marcin Stefański:"Prawo Webstera wcale nie jest tak bardzo popularne wśród klubów.Dla zawodników to też żaden powód do dumy, że w ten sposób rozstali się z klubem."
I o to tu przecież chodzi,że można odejść,ale w kulturalny sposób.No i naprawdę dzięki Kokoszce mozna powiedzieć,że Dudka to sie nawet fair zachował.A jeszcze co do Adasia,to dla mnie to wygląda tak,że chłopak najpierw napisał pismo do Wisły o odejściu.Później ludzie zaczęli jeździć po nim na forum,które on sobie poczytał.Więc wymyślił,że napisze nowe o tym,jaki to z niego Wiślak,a kibice mu przebaczą,powiedzą no tak przecież ty to taki wierny jesteś,więc wszystko ci wolno...śmieszne
A i jeszcze co do Arka. Wczorajsze późne godziny wieczorne się chyba już skończyły,a tu dalej cisza...;/ Dalej nic nie wiadomo?
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić."
Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy
|