Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.06.2008, 23:12
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Nie, nie rozumiem.
Nie oceniam zawodników na podstawie nazwiska, wieku, koloru skóry czy kwoty odstępnego. Oceniam ich po tym, jak grają w Wiśle. Wiem, dziwak ze mnie, ale nie interesują mnie "sukcesy" i "porażki" na rynku transferowym, a tylko te czysto sportowe.

Tak jak nie oceniam Ciebie po Twoim nicku, tylko po tym co tutaj tworzysz. Ot, kolejny ... żyjący notkami z onet'u i FM.

Bez obaw, został już "unieśmiertelniony". Szkoda, że moderatorzy przerwali mu akurat kiedy był na fali wznoszącej

Dałbyś od razu numer komórki Cupiała, a nie pajacujesz
Kolego UPRASZCZASZ i doprowadzasz w ten sposób do absurdu swoją teze - bo mozna ja przedstawic tak

Nie ma dla mnie znaczenia że Arszawin nie gra w Wisle (to tylko medialne nazwisko) i nie płacze że nie ma Garguły czy Iwańskiego bo może jakiś X z SMS Kraków bedzie dobrze grał a ja przeciez nie dyskryminuje nikogo za wiek, rase, klub w którym gra. Dajmy mu szanse....

Dla mnie to banał z bełkotem - oczywiście że moze przyjść super koleś rozgrywający i byc lepszy od "mitycznego" Arszawina czy 2 uznanych krajowych gwiazdorów jak Iwański czy Garguła - ale jakoś nie za często sie tak dzieje.
Bardziej prawdopodobne jest mimo wszystko że Garguła bedzie lepszy od darmowego Pśtićki z Żiliny, Vidliczki czy innego darmowego Słowaka
Dla mnie to oczywiste - to kwestia prawdopodobieństwa! Zawsze mozesz wygrac w lotto (każdy to wie) ale nie za czesto sie to zdarza! I mozesz wyłowic darmowego super piłkarza - zdarza sie to też. I ja też tego Słowaka "dyskryminować" nie mam zamiaru jak bedzie grał dobrze! Ale myslałem że sie chociaż troche wzmocnimy a nie (jak to sie ładnie nazywa) uzupełnimy skład (czytaj - zbieramy darmowe szroty)

PS
Chcesz wierzyć że ten Słowak w wieku 29 lat tj to czego szukamy? Twoja sprawa - ja nie wierze i tyle
I bez bzdur o dyskryminacji? Co to za argument? Ja chce bić tego Słowaka czy co?
Odpowiedz cytując