Wyświetl pojedynczy post
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.06.2008, 13:13
szprotson napisał(a):Wyświetl post
Ale powiedzcie mi, kogo my testujemy ? Teraz testujemy uwaga uwaga, 1 piłkarza....

To jest dużo ?

na jakim talencie procz Kuby, którego nam wepchnięto ( bo wczesniej w Górniku go olali) u nas się poznano?
Zauważcie że (L) teraz kupuje zawodników do ME, młodych 18/19latków. A my? Rozumiem, powiecie ze mamy mistrza ME, ale jakos mnie Ci zawodnicy nie przekonują. Nie mówie o wszystkich, ale niektórzy to jest max 3 liga.

U nas raptem mamy 1 młodzieżowca, Kokosa, to mu szajba odbija po sezonie. Coś chyba jest nie tak.

Rok temu wiem ze był na skotnikach mecz młodziezowcow, testowanych pod kątem naszego klubu. I jak to sie skonczylo ? nie wzieli nikogo...

Kazdy krzyczy ze nie ma transferów, a ****, ja wolalbym bysmy krzyczeli "wez tego czy tego z rezerw bo jest talent". Kupowac mlodych, wypozyczac i pozniej profity będą. Tylko trzeba chciec, a nie ze kupujemy tylko od menadzerow z ktorymi mamy układy.

W naszym zacofanym piłkarsko kraju, nie poznajemy sie na talentach, bo talent jest tutaj drugoplanową postacią. Na pierwszym miejscu liczą sie koneksje.
Wiem o tym z autopsji ...
Ja bym tak na naszą młodzież nie naskakiwał. Kto wygrał Młodą Ekstraklase? Czyżby Wisła Kraków? Legia była 7. Wg mnie Wisła ściąga tych młodych po cichu, a Legia nawet jak ściąga 16 latka z 5 ligi, to rozgłaśnia to na cały świat bo Trzeciak chce pokazać jak to Legia stawia na młodych.
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując