Wyświetl pojedynczy post
Kurt
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.06.2008, 12:06
Po kolei co do tematu Euro, apropo odebrania nam Euro to najlepszy był wywiad z jakimś burmistrzem któregoś z austriackich miast organizatorów, że w zasadzie na Euro to jest potrzebny stadion (który możemy zacząć budować i w 2010), a oprócz tego wszystko się jakoś dostosuje, i ja zgadzam się z tą opinią i uważam że jak piłkarzyki będą miały gdzie grać to Euro nam nie odbiorą. W całej historii odebrano tylko Kolumbii po trzęsieniu ziemi/obawie o bezpieczeństwo uczestników, wojny gangów narkotykowych.*

*-niepotrzebne skreślić

Przygotowania w Polsce i Ukrainie, ok. listopada gadałem na wycieczce szkolnej z przewodnikiem Polakiem z Lwowa, mieszkającym na Ukrainie, tak siebie określał, który mówił że z drogami jest problem, ale jak już budują to idzie im to strasznie szybko (bardziej bym się o nas bał). Apropo stadionów, hotelów przy takiej korupcji, mafii, oligarchii, wszystko buduje się 3 razy sprawniej, 3 razy łatwiej i 3 razy szybciej. Wydaje mi się że tak ogólnie to Euro mamy dzięki Surkisowi, jego pieniądzom i układom.

Problem ja widzę czy takie Euro będzie miało klimat Euro przy drodze do tegoż Lwowa, zaraz przy granicy z Polską było takie osiedle na uboczu, które wyglądało tak jakby conajmniej na 1984roku, czas się zatrzymał, przypominało takie Mołdawskie stepy.

Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz!
Tylko Wisła!

Odpowiedz cytując