Wyświetl pojedynczy post
<Crasch>
Senior Member

Od: 09.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.06.2008, 23:47
couch napisał(a):Wyświetl post
Nie no bez przesady...Moim zdaniem są jeszcze zawodnicy w polskiej lidze (Kowalewski, Sikora, Pawłowski czy Bonin) którzy wzmocniliby naszą siłę przed pucharami. Ci zawodnicy, których wymieniłeś, są nie do wyciągnięcia. Dobrze, że nasza liga nie jest jedyna na świecie i możemy jeszcze poszukać za granicą.
Myślałem że komentujemy tu tylko piłkarzy ktorymi rzekomo jest zinteresowana Wisła, ta czwórka z wyjątkiem pierwszego nad którym kiedyś tam Wisła się interesowała jest nie na miejscu. Znów w tym temacie zaczyna sie kogo bym chciał.

Już miałem nie wchodzić do tego tematu póki Bednarz kogoś nie załatwi bądź na oficjalnej nie napiszą o kimś a tu taka miła niepodzianka zapodana przez Lemoniadowego
Wysoka ambicja naszych działaczy, reprezentant Słowacji.
Było ryczeć nad bądź co bądź nieotwartym oknem? oczywiśćie piłkarz jeszcze nie podpisał kontraktu ale widać że to na pewno byłby lepszy transfer niż piłkarze sprowadzani do Legii no może za wyjątkiem tego Hiszpana, ale tonie rprezentant^^
Wiedziałem że jak coś będzie to dobrego.
A nie wytrzymam jak ktoś będzie krytykował ten transfer

Pisząc o Iwańskim albo Gargule nie zobaczyłem by ktoś napisal o jakiejkolwiek zalecie tych zawodników tylko wady. A kłótnia na temat Iwańskiego do Wisły to rozdział zamknięty i wykłocanie sie który byłby lepszy jest już conajmniej śmieszna w tym temacie.
Teraz sugeruje pisać tylko o Gargule bo ten transfer jeszcze ma szanse. Miłego dnia.
pozdrawiam
Odpowiedz cytując