AYALA napisał(a):

|
zmajac życie to jeśli przyjdzie Garguła czy Iwański to i tak Skorża postawi w eliminacjach do ligi mistrzów na duet Mauro-Sobol skoro Jirsakowi który miał dobra końcówke sezonu nie udało sie wskoczyć do żelaznego składu
|
hehe, cos w tym jest choc akurat mysle ze jak Gargula przyjdzie, to bedzie gral od 1 meczu w 1 skladzie - miejmy nadzieje ze z lepszym skutkiem niz Lobo.
Pojawi sie tu duzy problem z Jirsakiem - na prawde zal mi tego chlopaka.Gral przez 3 lata w niezlym czeskim zespole a tu wydaje sie byc skazanym na wieczna ławe:/
Miejmy nadzieje ze Skorza tym razem pomysli juz przyszlosciowo bo wiadomo ze Sobol i Mauro to wiekowi gracze, a jak wiadomo pozycja pomocnika wymaga zelaznej kondycji , co szczegolnie w przypadku Cantoro ,jest juz nie do przeskoczenia.
Ja mimo wszystko jakos nie wierze w przyjscie Garguly.Cena ktora jest teraz podawana to kompletny absurd - 4 mln zlotych za takiego grajka jest nie do przyjecia.Max polowa tej kwoty jesli juz.
A kto jest lepszy , Iwanski czy on?
Iwanski na bank ma lepsze statystyki , wydaje sie tez bardzije zwrotny - nie przecenial bym tez blamazu ze Steaua.
Generalnie to tak jest ze jak cala druzyna gra kiepsko, to i wybijajacej sie w tej druzynie postaci ,ciezko jest pokazac na co go tak na prawde stac.
Teraz jak bedzie gral w Legii, poznamy jego prawdziwa wartosc - tak jak Garguly, jesli trafi do nas.
Czas szybko rozwiazac problem Dudki i Kokoszki by wiadomo bylo na czym stoimy w defensywie.Rozwiazac= pozbyc sie ich jak najszybiej.
Dziwi mnie zaufanie trenera co do mozliwosci Diaza - niemilosiernie czasami ogrywanego przez nasze ogorkowe teamy - jak to sie bedzie mialo do druzyn z wyzszej polki z ktorymi przyjdzie nam sie niebawem zmierzyc - strach pomyslec.
no i pozostaje prawa pomoc - jakbym chcial by z Lobo cos bylo , to tez ciezko mi w to uwierzyc.
Jesli dodamy do tego Zienia, ktory mimo doskonalego sezonu, jest antyteza bocznego pomocnika - czyt drybling i gra pod pressingiem u niego nie istnieje ,to jest szansa na srogi zawod, jesli chodzi o nasze pucharowe wystepy.
Troche czarnowidztwa z mojej strony w ten upalny dzien
ps nie wspomnialem jeszcze o ataku gdzie jest Brozek i dlugo, dlugo nic.....Boguski nie jest typem snajpera ,a o Niedzielanie narazie nic dobrego powiedziec nie mozna niestety.