Wyświetl pojedynczy post
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.06.2008, 13:43
cuul napisał(a):Wyświetl post
@ToTylkoJa, to sobie porównaj napastników jakich miał Garguła w tym sezonie z tymi co miał Iwański w Zagłebiu. Wogóle, porównaj sobie kadre GKS i Zagłebia. Jeszcze nie zdąrzył dobrze wyleczyć kontuzji w GKS`ie a był ich najlepszym zawodnikiem. I co najważniejsze w jego przypadku, jak gra z drużynami z czóba tabeli (My badź Legia) nie uginają mu się nogi. Co Iwan pokazał w meczach z nami? Garguła natomiast w pierwszym meczu w Bełchatowie dał się nam we znaki mimo że nie był w formie. I tak na marginesie. Wolno mi mieć własne zdanie, Ty masz inne, twoja sprawa. Ja bardziej od Iwańskiego cenię Gargułe jak i Majewskiego. Chyba Skorża zresztą też.... Był taki jeden gracz, który kiedyś całą gre Widzewa ciągnął i przeszedł do nas. Wiesz o kogo chodzi? Nie obraziłbym się jakby w tym przypadku było podobnie.
napisałem, że każdy może mieć swoje zdanie, byle je potrafił wybronić. Napastnicy GKSu- Nowak, Costly Napastnicy Zagłębia- Chałbiński i Włodaczyk. Których wolałbyś w Wiśle(jak już byś musiał wybierać)? Bo ja raczej w Legii tych z GKSu. Dla mnie liczy sie efektywność, a ta przemawia za Iwańskim. Z tym Szymkowiakiem to była zupełnie inna sprawa, był to zawodnik doświadczony(grał w LM i to z powodzeniem, zaliczył czasy wielkiego Widzewa, gdzie grało wielu znakomitych zawodników). Nie ma raczej co porównywać Szymka i Garguły(Szymek przychodził gdy miał 24 lata, a Garguła ma już 27). Ok, Ty uważasz Gargułe za lepszego, ja Iwańskiego i przy tym pozostańmy. Pozdro
Odpowiedz cytując